Gittin Oysa. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gittin Oysa.Gitmeseydin Gitmeseydin tüm yazlarında kardan adamlar yapacaktım Sana sonbaharda kır çiçekleri getirecektim Ve tüm yazlarında kardan adamlar yapacaktım Sonra burnuna havucu sen takacaktın Bense gözlerinden ödünç aldığım kömürü takacaktım gözlerine Gittin oysa Tüm uzaklarına yakınları getirecektim hasretle dalga geçercesine Yalnız bırakacaktım yalnızlıklarını Çığlar düşürecektim özlemlerine ve seller tüm dertlerine Sonra maviler tüm gecelerine Gittin oysa Bir deprem gibi habersiz getirecektim sevinçleri Gülmeleriyse bir gelgit gibi sık sık gözlerine Tüm grilerine sunacaktım beyazları Pembesinden morundan yeşilinden kurdelalar takacaktım hayallerine Gittin oysa Gözlerin her değdiğinde gökyüzüne geceleri Yıldızları kaydıracaktım dileklerine Sonra samanyolunu indirecektim yerlere Ve her yıldızda gitmemeni dileyecektim Gittin oysa Durduracaktım akrep ve yelkovanı Sonsuzluğuna işleyecekti tüm saatler Yetmeyecekti kalan hayatımı da ekleyecektim ömrüne Ben değil sen çıkacaktın o soğuk hastane odasından Öldün oysa Bak yine mızıkçılık yaptın yine oyunun ortasında bırakıp gittin Hani yoracaktık azraili hani değme sevdalara taş çıkartacaktık Ben artık tüm imkansızlarımı ve senden sonra en imkansız bildiğim yaşamayı Seninle birlikte başucuna gömüyorum Beklemedin oysa |
|