Artık Tüm Gelişlerine Yabancıyım.... |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Tüm Gelişlerine Yabancıyım....Koştum Delicesine,yetişircesine Dişimi tırnağıma takıp,tüm engelleri aşıp Sana gelircesine Sana koştum Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu Her köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu İnanırmısın Rüzgar bile esmiyordu! Koştum Sonuç?YOK Sebep? HİÇ BİLİNMEDİ Zaten aşk delilik değilmiydi Bunca sene yanlışmı öğretildim? Gözünü kapatıp saçma bir cesaret katmaktı hayata durup dururken gülmekti,ağlamaktı sabaha kadar uyur-uyanır dolanmaktı evin içinde Her şarkıdan satırlar ezberlemek uygun sözleri benimsemek ve bitmez sanmak herşeyi, gitmez sanmak sevdiğini Yinede koştum Dur desem ne farkederdi? Gitmezmiydi? Gözleri bir daha bedenimin her hangi bir köşesine değmezmiydi? Ardın sıra takılı kaldı gözlerim Çekemedim önce alışık değilim vedasız gidişlere dağıldım,parçalandım hücrelerime Yaş döktüm,kan döktüm gözlerimden içimden Neye,kime hiç düşünmeden Belki ben sana hiç koşmadım Belki ben sana hiç ağlamadım Ne bileyim Belki ben sana hiç aşık olmadım Sen giderken bir elvedaya razıyken Artık tüm gelişlerine yabancıyım |
|