Erkekler Regl Olsaydı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Regl Olsaydı-osman abi sen hangisinden kullaniosun kanatli mi +erkek adam kanatli kullanmaz ha$im! -aysel! +noldu hikmet -ben bu ay geciktim ya +ayy napicaz -abi her$eye sinirleniyosun ya sen böyle degildin +ya kusura bakma murat ilk günüm be karnim agriyo -abi manyak misin niye beyaz tayt giydin +ne bilim hocam bunun reklamlarinda hep beyaz tayt giyiyolar -fethi abi aksama hali saha maçi var +ben gelemem yegen -neden abi +malum günümdeyim -olsun abi orkid hali saha çikmis ondan kullanirsin +hmm iyiyimis + necati abi o reklamdaki sivilar var ya niye mavi yoksa bende bi sorun mu var abi - bilemiyorum recep ben de yeniyim bu konularda -hasan yakla$sana yanima ne iki büklüm oturuyosun gel bak yeni kombinezon aldim +necla uzak dur muayyen günümdeyim ayrica karnim agriyo -aaa süheyla noluyo ya bismillah +$raaaaak -niye vurdun $imdi +ilk kez regl olana tokat atilir korkma diye -ee napicaz +al $unu -bunu nereme takicam +e yuh öküz müsün be + baba ben simdi büyüyünce regl mi olucam - git annene sor esek sipasi * anne ben büyüyünce regl mi olucam - baban daha iyi bilir ona sorsana + hanim çocugun yaninda konusma böyle -hüseyin abi niye agliyosun ya komedi filmi bu +ya bilmiyorum çok duygusalla$tim ben bugunlerde molped reklaminda tahminen kadir inanir oynardi: + delikanli erkekler molped kullanir (bir reklam) + simdi esit miktarlardaki sari-lacivet siviyi pedlere döküyoruz gördügünüz gibi fenerium pedleri hizla siviyi absorbe ediyor siz de alex'le ayni pedi kullanmak istemez misiniz? (reklamin ana slogani - tüm takim söyler) + biz de orkid kullaniyoruuzz -hikmet hadii teravihe gidiyoruz +abi yok sagol ben gelmeyecegim -yav yürü herkes gidiyo ne demek gelmeyecem +abi yok biraz rahatsizim -ulan kadin olsan regl döneminde misin diyecem de +abi nolur aramizda kalsin -hikkkmmeeeeett - pisst necmi orkidin var mi lan? - ulan ne otlakçi adamsin al - bak börkesu üstüme gelme bu aralar çok fenayimfirk! - hüsnücan ben ne dedim ki simdi? - bisi demedin diye oluyo bütün bunlar börkesu ühüüüüüfirk! - ben sana bi çikolata aliim en iyisi - beni kandiramazsin iste küsüm ben sanafirk - - sade olsun findiklari disime kaçiyooofirk - patrooonn (kas göz isaretleri ile dert anlatilir) karnim agriyor - iyi git 3 gün dinlen 3 gün sora gel ama hamdi'ninki basliyo -of hayri of sen beni sevmiyorsun zaten +bu kadar uzulcegini bilseydim okey atmazdim cemil abi -siz erkekler yok musunuz zaten +cemil abi iyi misin betin benzin sarardi pedin benzin kizardi ? +muhittin abi bi arkami kontrol etsene yaa çikmis mi? -yok aslanim pasparlak devam et - mahmut abi kos kos + ne var lan yine n'oldu ? - abi sorma özel günümdeyim ama kanatsiz pedim yok + al bende kanatli var - yok olmaz abi mazallah kanatlanir uçariz erkek dedigin agir olmali - mahmut abi o kan ne öyle ? +himmet ben regl oldum - neeeee ?! +evet sen bensiz devam et ben sensiz kanarim burda tek basimaaa -kaan geliyon mu suya? -yok abi havamda degilim hem $u kitabi okuyayim biraz -olm hadi lan açilcaz bayagi -yok yok yorgunum hem erkek bünye kiz arkada$iyla yemege gittiginde yaninda bulunan koca evrak çantasiyla tuvalete gidecektir -hayatim nereye? -bi lavaboya gidicem bitanem -o koca çantayla mi? -(sesini kisarak) reglyimde bitanem o nedenle -ha devam et hatta kalk bi arkana bakayim -süperiz bitanem birbirimiz için yaratilmi$iz çok anlayi$lisin - kazim abi benim kalmamis be bi dal allways versene * olm hep böyle yapiyosun ne otlakçi adamsin lan - abi valla aksam paket alicam veririm ben sana -mahmut abi fazla pedin varmi ya acele -valla neco paketi yeni attim +müsterilerimize karsi bu kadar sevimsiz tavirlar sergilerseniz terfi etmeniz imkansiz hale gelicek mahmut bey -çocukta yaparim kariyerde - mustafa pedin var mi? + bi tane kalmis tiryakinin son pedi istenmez biliyorsun Alıntı |
|