Ünlülerimiz Google'de Ne Arar? |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlülerimiz Google'de Ne Arar?KAdir inanır -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun Başka anahtar sözcükler deneyin Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir inanır -Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! Emrin olur abi Emrah -Annem Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun Başka anahtar sözcükler deneyin Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah -Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy Her kapı yüzüme kapatıldı -Tamam lan zırlama hemen Ananıda buluruz Offf offf iş mi şimdi!?!?! Yeliz yeşilmen -empiüç ara -Hınk!?!?!?! İbrahim tatlı ses -Asenayı getir baana hemen Şoopppi şooppi -Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses -Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha Nuri alço -Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var İç bakalım şu kolayı -Nuri abiyy Sen coşmuşsun be!?!?!?! Pamuk prensesdeki cadı -Google google söyle bane var mı benden güzel başke Psikolojik yardım merkezleri Psikolog adresleri Alıntı |
|