Mazeretler!!! |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mazeretler!!!Seçmece Mazeretler İşte size işte veya okulda kullanabileceğiniz bir kaç küçük bahane (herşey çok güzel olacak gibin oldu çaktırmayın;) Eğer o gün işe gelmediyseniz ve neden diye sorulursa şöyle diin; -Arabamın pili bitti ve yakında sarj aleti olan kimse bulamadım(?!) -Köpeğim ayakkabılarımı yuttu Çıplak ayakla işe gelmek kolay olmasa gerek?Di mi?(Bunu kışın kullanın:) -Sabah evden çıkıp kapıyı kilitlerken anahtar anahtar deliğinde kırıldı Sabah sabah çilingirci bulamadımOnun için de öğleye kadar beklemek zorunda kaldım -içimden bi ses bugün ise geç kalmamı söyledi -Kedim depresyon geçiriyoduOnu yalnız bırakamadım -Evimin önündeki yol kazıdan dolayı kapanmıştıYürümeye üsendim -Dün akşam salata yapıyım derken parmağımı kestim Eğer işe geç kaldıysanız ve neden diye sorulursa o zamanda şöyle diin; -Çalar saatimin pili bitmiş -Fantazi kuruyodum uyanamamıştım -Dün aksam 3 saat mesai yaptığım yetmedi mi? Bu gün de geç geliim! -Karımla tartıştım Sonuç: iki patlak göz bi kırık kol -Geçici sağır oldum Saati duymamışım Ve son olarak da bir işi bıraktıktan sonra niye bıraktınız diye sorulursa şöyle diin; -Sana ne güdük! ister bırakırımister birakmam Babamın işi mi! -Teröristler evimi basıp herşeyi kırıp döktüler Büyük hasar var Bu işten fazla para alamamıyordum Bıraktım getti -En genç emekli olan kişi olarak Guinnes Rekorlar Kitabına geççem -ArarımmArarımmmArarımm seni heryerdeeee SorarııımmSorarım haddiniiiZammmmııımmmm nerde???? -Bankaya benzer yüreğimmmm ee doğal olarak daaa para isterim Ee onuda vermezsen beaaa ah eğer Bende giderim güselim 1- Saatim durmuş !! 2- Bugun hic keyfim yoktu gelip seninde canini sikmak istemedim 3- Amcamin karisinin kucuk kuzeni olmuş cenazesine gittim 4- Dolmuş şoforu paramin ustunu vermedi bende onunla kavga ettim olay cikti butun gece karakoldaydim 5- Deprem oldu farketmedin mi?? Sana helikopterden bagirdim ama duymadin beni 6- Hadi be asil sen gelmedin beni ektin aşagilik ayu 7- Seni ektim ama iyi niyetliyim 8- Peşimde gizli servis casuslari var seni suc ortagim zannedebilirlerdi 9- Evet seni ekmiş olabilirim ama bu sayede arkadaşligimiz yeni bir boyut kazandi 10- Gece ruyamda sende beni ektin ama 11- Sen ekilmiicek adam misin ki? 12- Bak bu sana yeni bi tecrube oldu 13- Kahve falinda seni ekersem beni beklerken hayatinin insaniyla tanişacagin cikti 14- Eger ben gelseydim orada buluşsaydik elimize ne gecicekti ki yine ayni şeyleri yapacaktik 15- Benim dedigim Kadikoy iskelesi Kadikoy de olandi salak !! 16- Buluşucaz dedigimde ciddi oldugumu mu zannettin?? 17- Seni taniyor muyum??! 18- Benim seni ekmemem mutlu olmamiz icin yeterli degildi 19- Iyi de şimdi seninle buluşucam da noolucak butun gun bayicaktin beni oof off Iyi ki ekmişim 20- Arabanin frenleri tutmuyodu kopruden uctum 21- Tam sana geliyodum ki aa sen dunku maci seyrettin mi??? 22- Ya bak bahane dedin de bi kere Edi bana Sana kola getirmemek icin 250 bahane sayabilirim demişti sonra da saymişti sana onlari okudum mu ben? 23- Sen buluşmayi boşver sana gelirken seninkini eski sevgilisiyle elele gordum ne diyon bu işe? 24- Bugun Dunya Arkadaşlarinizi Ekme Gunu kultur zavallisi gudik 25- Ama biz paralel bi boyutta belki hani buluşmuşuzdur neden bu kadar sorun ediyorsun anlamiyorum 26- Param yoktu senin parani mi yeseydim yani? 27- Annem dişari cikmama izin vermedi sana da haber veremedim 28- Bana bir suru yalan soyletecegine şimdi sussan ve bir daha hic konuşmasan? 29- Sen olsan benimle mi buluşurdun yoksa yeni bilgisayarinla mi ugraşirdin? 30- Kes uzatma cekil git tepemi attirma benim yavşak dangalak Işim gucum yok bi de seninle mi buluşucam?? Alıntı |
|