Tabu Diyalogları |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tabu DiyaloglarıKelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime:Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya hani herkes korkar bunlardan - Patron müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi - **** !! - Ayy çok hayvansın murat Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - !!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu - Puhahaha!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be bunu nasıl anlatacam pas (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe - Neeee??? - Pardon kefensiz kahve (Digerleri karta bakar grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan - Telefon televizyon televole tele? - Tamam bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam simdi annen kek yapıyo diyo ki bu kek artik "bisey oldualıyım " diyo Ne der orda genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann Genleşti anlamına geliyo - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo 5 sn sessizlik… - Eveet - Ben oynamıyom bunla yaa Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya Hani böyle aşağı yukarı sallarlar Bi dakka ya ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız sonra dalarız yaniiii nasıl anlatsam - Rüya mı abi? - Yok değil Hani sonra işe gitmeniz gerekir - Uyanırız - Hahhhh Nasıl uyanırız abi - Telaşla uyanırız geç kalmışızdır alarmla uyanırız Sürer gider bu (Uzun sure sessiz kalır kasılır eleman) - Amannnn ne kasıyorum ya Civcivin babası!! - Horozzzzz! - Tam isabet Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum yemek yiyorum ama naap'tığımı bilmiyorum filan Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin konuşmuyorum Kelime : 1 Nisan - Abi 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani Senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! :oley :oley Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var - Salyangoz - Hah ona cok benziyo Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2 kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! |
|