Öğrenci Öğretmen Diyalogları |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrenci Öğretmen Diyalogları1) Ögretmen her zaman haklıdır 2) Ögretmenler de hata yapar 3) 2 maddenin geçerli olduğu durumlarda 1 madde geçerlidir -Çocuklar sınav çok kolay merak etmeyin -Bunun birimi ne?10 metre mi 10 elma mı 10 armut mu?ne bunun birimi ha? -Ögrenci dersi vaktinde yapmalı -Nerde kalmıştık? -Bi saat öncesini soruyosanız hepimiz uyuyodukisterseniz oradan devam edelim? - Ayağına ne oldu kızım? - Araba çarptı hocam - Sınıfta arabanın ne işi var? -Hocam nedir bu 37 almışım yaa -Beter ol -Hayvan herif!!! lütfen susar mısın? -Hocam sınav nerden başlıyo -13 ten itibaren sorumlusunuz çocuklar(halbuki 13 sayfa kitabın başıdır ) -Bak bu sefer kurşun kalemle 0 yazdım not defterine bi daha böyle bişey yaparsan sınıfta hem disipline veririm hem de sözlüne gerçekten sıfır veririm -Kızzımmm sen yine fiziksel olarak varsın sınıfta ama ruhen yoksun -Kopya çekebilirsiniz ama bana yakalanmayın -Sözlu notun sıfır! -Bi si -Bi tane daha sıfır -Oğlum kitabın nerde senin -Evde kaldı hocam -Sen niye geldin ? -X çok konuştuğuna göre demek ki konuyu iyice öğrenmiş evet x seni dinliyoruz! -Neye gülüyorsunuz söyleyin hepimiz gülelim! Öğrenci derste dalmıştır bakışlar bir yere fikslenmiştir hoca bunu çakar - bu olay Göktürklerin sonunu hazırlamıştır di mi oğlum? - evet bu bölünme Göktürklerin sonunu hazırlamıştır - orta asya'da at koşturmayalım dersi dinleyelim - ama ben - dinleyelim - Okulun ilk günüdür hepimiz yeni gelmişizdirsınıf öğretmeni tehditler eşliğinde kendini tanıtmakta yetkilerini yapabileceklerini saymaktadır o sırada bir öğrenci -Hocam adınız nedir sizin? diye bir soru sorma gafletinde bulunur hoca çocuğa aynen şu şekilde sayar: -Sen benim adımı nasıl bilmezsin! var mı başka adımı bilmeyen--söylesin hemende görelim tanıyalım kimmiş! burası sizin geldiğiniz uyduruk kolejlere benzemez!ben hepinizden değerliyimkimsiniz lan siizzvıdı vıdı ve vıdı dersler o günden(ilk gün) itibaren dinlenmedi Ögrenci: hocam tuvalete gidebilir miyim? Hoca: neden ? -7sıradaki kalksın -Hocam her hafta 7 diyosunuz hep ben kalkıyorum -İyi söyle ozaman annene gömleğini omoyla yıkamasın öğretmen hep seni kaldırmasın -Çocuklar testin cevaplarını söylüyoruuuum 1-ceyhaan 2-ayhaaan 3-beyhaaan 4- ıhı ıhıııı! nasıldım ama? komiktim di me? -Daha once hiç sınıfta kaldınız mı? -hayır -Bakın ne kadar güzel demek ki birşey kaybetmiş sayılmazsınız yaşınız genç bu sene sınıfta kalınız ortalamanızı yükseltiniz ben de bir kere sınıf tekrarı yapmıştım çok faydalıdır -?? Alıntı |
|