|
|
Konu Araçları |
durumunda, erkeklerin, görmesi, olabilecekler, regl |
Erkeklerin Regl Görmesi Durumunda Olabilecekler! |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerin Regl Görmesi Durumunda Olabilecekler!Erkeklerin Regl Görmesi Durumunda Olabilecekler -Orkidlerimizi birbirilerine gösterip benimki daha kanlı ulan derdiler -Orkidin adını değişip erkid olurdu -Aaa motorcan gene kanamışşın bugün -Sorma peder gene çok kızdı etrafı kan içinde bırakmışsın diye adamın böyle sorunları yok tabii çoktan andropoz a girdi o gibi diyaloglar olurdu -Ped reklamlarında mavi su yerine sarı-kırmızı sarı-lacivert yeşil-beyaz hatta bordo-lacivert renkte sular dökülürdü -ped reklamlarında tarkan ı mustafa sandal ı kenan doğulu yu bilumum gereksiz popçuları izlerdik -kızlar bakkaldan orkid alırken şebek şebek sırıtan bi suratla karşılaşmazdı hatta artık kızcağızın halinden anlayan bakkal amca bi de gripin ikram eder ayaklarını sıcak tutmasını söölerdi -delikanlılık müessesi olmazdı - Görmemişin adeti olmuş gitmiş orkid mentollü kullanmış -Sidik yarışlarının yerini adet yarışları alırdı en uzağa kanayan adam en delikanli kabul edilirdi -uahau hadi bakam en uzağa kim kanayacak? -vuahha üstume kanama lan pantolonu daha yeni aldım -bak duvara miğfer yaziyorum uahha -adetim bitti motorcan! -ama benimki başladı be verengul! - ellerindeki kanlı pedi çocuğun ağzına sokmakla tehdit ederek köşeye sıkıştırdıkları arkadaşlarına istiklal marşını tersten okuturlardı -kızlar erkek arkadaşları için bakkaldan jumbo boy orkid alırken utanıp sıkılır he he erkek arkadaşıma alıyorum da gibi saçma açıklamalar yaparlardı - bu özel günlerinde orkidleri ile normal pantolonlarında rahat edemeyeceklerinden özel pms pantolonları üretilirdi -ilk adet gördükleri gün pastayla ve/ya törenle kutlanır anneler seninki olmadı miı aa benimki geçen yıl oldu şimdi zaten yeterince büyümesi gerekiyormuş diye birbirine nispet yapardı -molpediniz varmı reklam filminde muhtemelen orhan gencebaykadir inanır gibi sıkı delikanlı geçinenler secilirdi reklamlarda kadın külodu yerine erkek boxeri veya seriat donu cıkarılırdı -futbol maçlarının çılkı çıkardı sahaya kullanılmışs ped yağardı misal -4 gün boyunca kanayıp ölmeyen yaratıklar sınıfına girerdiler -abi versene bi tanegeldi galiba? -ya yeter yım her ay her ay ya! al oğlum kendine bi orkid -lan sanki sen kaliteli kulllanıyonbez lan seninki pedin kadar konuş şerefsiz -verirsem lan git al bakkaldandaha geçen ay verdim iki tane hain - kan?! yetişin vurulduuum!!! - el yordamıyla sürekli araya kaçan ped düzeltilir yapılabiliyorsa bu işlem cepten* yapılır -bolca cinayet!!! her yerde her vesilede birileri öldürülürdü ayrıca meclis adet döneminde işlenen cinayetlerde ceza indrimini öngoren yasalar çıkarırdı -kaçırdıkları penaltılar için iyi bi gerekçe olurdu -zaten özel günümüzdeyiz racon kesme ulan bana kırarım bu pedi ben -iş yerinde 3 ten fazla erkeğin aynı anda regl olmaları durumunda istifayı basıp gitmek yerinde olur allah muhafaza bıdı bıdılarından ay karnım ay belim ağrıyooo demelerinden durulmaz - selim atma şu kanlı pedlerini orta yere - sus kadın sus toplasan eline mi yapışır -erkeklerhatunlar kadar dayanıklı olamadıkları içinmuhtemelen ilk adetlerinin ikinci gününde filan ölürlerdi erkek ırkı da sayıca azalıncahakimiyet tamamen dişilerin eline geçerdi Alıntı |
|