Cehennem'de Sosyal Hayatın Kuralları! |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehennem'de Sosyal Hayatın Kuralları!Cehennem'deki sosyal hayatın kuralları 1-)ateş seni çağırıyor 2-)burası cehennem burdan çıkış yok 3-)tek rakibim ali sami yen 4-)içerideki sıcaklık derecesi kalıcı yanıklara sebebiyet verebilir! 5-)1d ereceden yanıklar ikinci kapı 2 dereceden yanıklar 3 kapı yanmayanlar doğru kapıdasınız ilerleyin 6-)hell come 7- )salonumuz klimalıdır 8-)kibiren sevdiğim günah! 9-)fansız girilmez 10-)hoşbulmadık 11-)"bu yazıyı okuyorsan herşey için çok geçtir" nihohuahauaha 12-)yanık kreminiz yanınızda mı? 13-)sen de yedin dimi o elmadan?? 14-)hatasız kul olmaz 15-)welcome to the hell mouth 16-)tadilat nedeniyle kapalıyız (alevli konseptten sıkılan cehennem müdeavimleri için düşünülmüştür) 17 -)"bütün kafa adamlar buradayız" "kaloriferli odalar24saat sıcak su bulunur" 18-)her canlı bir gün ölümü tadacaktır; hatta tattınız bile hehehe 19-)gerçekçi olması beklenen yazıdır "yalnızca sıcak içecekler bulunur" 20- )giriş bedava! (nerde beleş oraya yerleş hesabı) 21-)günahsız girmek tehlikeli ve yasaktır 22-)alüvyon kazanlarına 1 km 23-) pişirmek bizim işimiz 24-)1000 yaş altındakiler için tehlike ve korku unsurları içerir 25-)"damsız girilmez" -ulan burdada mı ? (burdan yukarısı alıntıdır ) 26-) İtfaiye servisimiz yoktur 27-) Lütfen yaşlılara yer vermeyiniz 2 Yananın dostu olmaz 29-) yana yana buraları dolaşıyorum 30-) Ben günahsızım başkasının günahını aldım 31-) Cehennem geçilmez 32-) yerlere tükürmeyiniz 33-) mangal yapılmaz Alıntı |
|