Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kravat

Kravat!!!!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kravat!!!!

Adamın biri, yeni açılan lüks büyük mağazaya gitmiş, satıcı kıza yaklaşmış:

- Bir kravat almak istiyorum

Satıcı kız son derece şirin bir tavırla:

-Beyefendi, bizde müşteriyi memnun etmek esastır Kravat ipekli mi olacak yünlü mü?

- İpekli

- O zaman lütfen birkat yukarı buyrun, ipekli kravatlar bir kat yukarıda

Adam bir kat yukarı cıkmış, başka bir satıcı kız:

-Ben ipekli bir kravat almak istiyorum

- Beyefendi, kravat düz mü olacak, desenli mi?

- Desenli

- Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, desenli kravatlar bir kat yukarıda, lütfen üst kata buyurun Adam bir kat daha cıkmış Yeni bir satıcı kıza:

- Ben ipekli ve desenli bir kravat almak istiyorum

- Desenler çizgili mi, çicekli mi olacak?

-Çizgili

-Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, çizgili kravatlar bir kat yukarıda, lütfen bir kat yukarı buyurun Adam bir kat daha cıkmışÇizgiler kalın mı, ince mi, bir kat yukarı Zemin açık mı, koyu mu, bir kat yukarı derken 35 kata gelmiş Öfke ile satıcı kızın yakasına yapışmış:

- Ben ipekli, ince çizgili, zemini koyu, bir kravat istiyorum

- Kravatı bu elbiseyle mi kullanacaksınız?

- Hayır, evdeki elbisemle

- Beyefendi, bizde müşteriyi memnun etmek esastır, bir uyumsuzluk olursa firmamızın prensiplerine ters düşer, lütfen evden öbür

elbisenizi alır gelir misiniz?

Adam büyük bir öfkeyle asansöre gitmiş O sırada asansörün kapısı açılmış, içinden gene çok sinirli bir adam çıkmış Bir elinde bir klozet kapağı, belden asağısı da çıplak:

- İşte popom, işte evdeki tuvaletin klozet kapağı Verecekseniz verin artık lan şu tuvalet kağıdını

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com