{{Guzin Ablanin Cevabi :D:D Zuhaha Cok Komik Yaw}} |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
{{Guzin Ablanin Cevabi :D:D Zuhaha Cok Komik Yaw}}Canim Ablacigim, Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk Haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu Fakat evde kimsecikler yoktu "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi Haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi O kadar itip kaktim ama uyanmadi Ablacigim, sevdigim erkek acaba hasta mi? Evlenmemde bir mani var mi? Rumuz:Bedriye ____________________________ Guzin Ablanin cevabi: "Benim sevgili yavrum, anan seni Kadir gecesi dogurmus )) |
08-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
{{Guzin Ablanin Cevabi :D:D Zuhaha Cok Komik Yaw}}Eyfel Kulesi'nin en üst katında, balkonu çevreleyen korkulukların üzerinde, "Gülü bir gün, seni her gün, gülü solana kadar, seni ölene kadar seveceğim" yazıyormuş Notre Dame Kilisesi'ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafına bakan duvarda koca koca harflerle "TC EMİNE" yazısı varmış Avustralya'daki ünlü Bonde Plajı'nı çevreleyen duvarın bir yerinde devasa harflerle, "Nuray, ara beni kuşum" yazıyormuş İsviçre'nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarında, "İbrahim Tatlıses tek tek" yazıyormuş Suudi Arabistan Medine Garı'ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş Altında da, "Osmanlı" imzası varmış Malum, Londra'nın Greenwich kentinden, 0 (sıfır) meridyeni geçer Temsili olarak, duvara metalden bir çizgi çekilidir Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayı da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem!" yazıyormuş Meksika'daki Maya Tapınakları'nda, en büyük piramitin bir odasının duvarına, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazısı kazınmış Siz OLsanız Nereye Ne Yazardınız? |
08-24-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
{{Guzin Ablanin Cevabi :D:D Zuhaha Cok Komik Yaw}}Alıntı: zeynep´isimli üyeden Alıntı Eyfel Kulesi'nin en üst katında, balkonu çevreleyen korkulukların üzerinde, "Gülü bir gün, seni her gün, gülü solana kadar, seni ölene kadar seveceğim" yazıyormuş Notre Dame Kilisesi'ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafına bakan duvarda koca koca harflerle "TC EMİNE" yazısı varmış Avustralya'daki ünlü Bonde Plajı'nı çevreleyen duvarın bir yerinde devasa harflerle, "Nuray, ara beni kuşum" yazıyormuş İsviçre'nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarında, "İbrahim Tatlıses tek tek" yazıyormuş Suudi Arabistan Medine Garı'ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş Altında da, "Osmanlı" imzası varmış Malum, Londra'nın Greenwich kentinden, 0 (sıfır) meridyeni geçer Temsili olarak, duvara metalden bir çizgi çekilidir Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayı da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem!" yazıyormuş Meksika'daki Maya Tapınakları'nda, en büyük piramitin bir odasının duvarına, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazısı kazınmış Siz OLsanız Nereye Ne Yazardınız? ben gider piramitlere KoCamaN HAZAL yazardım hehehehehe Alıntı: Canim Ablacigim, Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk Haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi Bemeve'si var Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu Fakat evde kimsecikler yoktu "Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi Haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi O kadar itip kaktim ama uyanmadi Ablacigim, sevdigim erkek acaba hasta mi? Evlenmemde bir mani var mi? Rumuz:Bedriye ____________________________ Guzin Ablanin cevabi: "Benim sevgili yavrum, anan seni Kadir gecesi dogurmus |
|