![]() |
Turk Astronot |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turk AstronotTürk Astronot Bugüne kadar, acaba neden bir Türk uzaya gönderilmedi ? Amerikalılar çok akıllı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu koşullarda bizim robot gibi eğitilmemiz mümkün değildir ![]() ![]() İşte buna bir örnek: Eğer Amerikalılar bizi eğitip astronot yapmış ve aya göndermiş olsalardı ? 2 Türk yer ekibinde, 3 Türk astronot uzayda ![]() ![]() Başarılı olmaz mı acaba ? 01 - Apollo? * Efendim abi ![]() ![]() - Aya inmek üzeresiniz ![]() ![]() * Hadi hayırlısı ![]() ![]() 02 - Houston? * Evet apollo, ay yürüyüşünüz bitti mi ![]() ![]() ![]() - Bitti bitmesine de, bu Cemal ayısı tutturdu gelmişken amerikan bayrağını sökelim, bizimkini koyalım diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Buldunuz mu bari ? - Bulduk ama sökemedik, nasıl dikmişlerse gavurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Helal olsun aslanlar ![]() ![]() ![]() ![]() 03 - Houston? * Evet apollo ? - Ya bu Cemal Fener bayrağı getirmiş yanında , aya onu da dikmek istiyor, yere de topladığımız taşlardan " Efsane Geri Döndü" yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Merak etme apollo , biliyordum ben o hoşafın böyle bişiy yapacağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hehe büyüksün Houston ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 04 - Apollo? * Buyur houston'cığım - Venüs 'ten taş örnekleri aldınız mı? * Aldık aldık, bi sürü taşımız oldu, şimdi dönmek üzere yola çıktık, 24 saatte yörüngeye gireriz ![]() ![]() - Çok iyi , bilim adına önemli şeyler yaptınız ![]() ![]() * Ya bişey sorcam Houston ![]() ![]() - Sor ![]() ![]() * Neden sadece taş toplattınız bize, o kadar böcek, çiçek vardı, bi de o tek gözlü yaratıklardan da getirseydik ? - Hsktir , neden söylemediniz ? * Neyi abi ? 05 - Houston? * Evet apollo ? - Abi ben çok sıkıldım burada, şu dönüş tarihini öne alalım diyecektim ![]() ![]() ![]() * Olur mu, daha Saturn'e gidip örnek alacaksınız - Abi ben hep örnek almışımdır Satürn'ü zaten, ama bir an önce dönelim diyorum ![]() ![]() ![]() * Ya apollo bak sinirimi bozma , kitlerim kumanda aletlerinizi buradan, bi daha dönmek nasip olmaz ![]() ![]() - Ama abi ya ![]() ![]() ![]() * Sus ![]() ![]() ![]() 06 - Houston bişey sorcam, biz niye topladık bu taştı, kumdu falan, ne yapcaz ki bunları ![]() ![]() ![]() * Bilimsel araştırmalar için, evrenin sırlarını gizlerini öğrenmek için falan, biliyorsun bunlar bi çok konuda bizleri aydınlatabilir ![]() ![]() - Yani çok önemli şeyler bunlar yani ? * Evet apollo, hadi yörüngeye girmek üzeresiniz, hazırlanın artık ![]() ![]() - Valla Houston, ben bu örnekleri topladıktan sonra Semih abiye vermiştim, gemiye koy diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Neeeee? - Abi yörüngeye giriyoz, sonra konuşalım ![]() ![]() ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 07 - Houston? * Evet apollo? - Houston, bişey diycem ama kapatmak yok ![]() ![]() ![]() * Go ahead apollo ![]() ![]() ![]() - Houston 10 aydır uzaydayım, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadaşla irtibatım oldu, yeminle söylüyorum, sen hepsine beş basarsın, seni neden yer ekibine vermişler? Anlamış değilim ![]() * Sorma hocam, bir takım politik olaylara kurban gittik, çok büyük yanlışlar yapıldı bize ![]() ![]() ![]() - Sen diğerlerinden farklısın, halk adamısın sen, seni seviyorum Houston ![]() ![]() * Ben de seni apollo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|