Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karabasandan, kurtulmak

Karabasandan Kurtulmak

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabasandan Kurtulmak

Karabasan anlık veya uzun süreli olabilirGün içerisinde yoğun ve aşırı stresli bir gün geçirilmişse o gece biraz daha rahatsız olarak uyuruzVe genelde bunu karabasan olarak nitelendirebilirizOysa Karabasan tamamıyle beyin ile ilgilidirUyuduğumuz halde gözlerimizin açıldığını ve bulunduğumuz ortamın bizi sıkıştırmaya başladığını sanırızKendi uzuvlarımızı (kulaklarımızı,burnumuzu,ellerimi vs veya etrafımızdaki her nesneyi olduğundan büyük hissederizVe onlara ulaşmakta zorlanırızAğzımızla kendimizi çiğnediğini,ve yutkunduğumuzu hissederizEğer yoğun olarak ve sık sık gece uykusunda nefes almakta zorlanılırsa ve beyin kendini refleks olarak korumakta zorlanırsa ve bunları uyandığımızda hatırlarsak derhal tıpbi olarak sakinleştirici ve uyku düzenliyici ilaçlar kullanılmalıManeviyat olarak Yatak odasında bir baş sarımsak ve ayna parçası yerleştirinDuş alırken sirke ile yıkanın ( sadece bir kez ) ,Tabii bunları okuduğunuzda çok saçma ya,bunlara kim inanır diyenler olabilirAma bizzat benim başıma gelen olaylar ve bundan kurtulma yöntemlerini sizklerle paylaşıyorum) Ayrıca karabasan ile sakat kalan ve kısmi felç geçirenler de mevcuttur

Tabii ki bir çok konu var ama detaylarla sizleri boğmak istemiyorum

[alintidir]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com