Nerdesin? |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nerdesin?kırıLmı$ aynaLaRdan baktım yüzümé firarLaRa vurdum yüreqimi bu qeCe yaLnızLıqımı hatırLadım heR qeCe oLduqu qibi yine sana mühürLedim yeminLeRi qeLmeLerine daiR hayaLLer kurdum , qitmediqin haLde öyLe biR inandıRdım ki kendimi , en sonunda bendE inandım yokLuquna uzak diyaRLarımı yár edindin kendiné ondanmıdıR bendEki bu bo$Luqun ondanmıdıR biLinmezLere yokLuqum qeceLerimi yazdım qözLerine hayaLLerimé yandım yokLuqunda yakıLmı$ $iirLerede kaLdı yanqınLarım , oySa eLLerim senin sıCakLıqında , qözLeRim sen diyé bakaR heR sevdaya biR yıLdız kaydı ömRümden bu qeCe bu kacıncı diLeyimdiR , sayamadım saymaLaRa qüCüm yetmedi sevdiqim , seni sevmeye ömRüm ayrıLıqım yaRdan deqiL ; candan oLdu sen qidince yabanCı kaLdırımLar ciqnedim seni aRaRken icimdE , seni sevmeLeRe yandım dönmeLeRine yandım, yoLLarına serdim qünahLaRımı ayrıLık $arkıLarında aRadım iSmini biLmediqim yeRLerde aRadım seni kendim kayboLdum bo$Luqunda bitmedi bitiRemedim icimdEki seni qeLme aRtık hic biR kıymeti kaLmadı vaRLıqının yabancıLa$tı qözLerim sana naSıLda tutkundum oySa ; naSıLda vuRqundum , naSıLda yanmı$tım yokLuqunda “ yokLuqunun adını aRaRken tenhaLaRında , qeLme aRtık hicbiR kıymeti kaLmadı vaRLıqının ben yine araR duRurum aLı$kanLık bu ya ve ayLaRdan kaSım cehennemLeRden bu $ehiR nerdEsin |
|