Ahmet Selçuk İlkan ~ Şairler Ağlamaz |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Selçuk İlkan ~ Şairler AğlamazFarzet ki bu aşkı yaşamadık seninle Farzet ki hiç bir geceyi paylaşmadık ikimiz Farzet ki saçlarını bile hiç okşamadım Hadi git, gözlerime baka baka git Hadi git, hayatımdan çıka çıka git Hadi git, yüreğimi yaka yaka git Şairler ağlamaz gülüm, şairler ağlamaz Farzet ki unutulmuş bir şairim köşe başında Farzet ki hiç bir şiirimi sana yazmadım Farzet ki hiç bir şarkımda adını bile anmadım Hadi git, sevdiğimi bile bile git Hadi git, bir kalemde sile sile git Hadi git, hiç üzülme güle güle git Şairler ağlamaz gülüm, şairler ağlamaz Farzet ki bir kum tanesiyim sahilde Farzet ki bir çakıl taşıyım yol kenarında Farzet ki boş bir kibrit kutusuyum ellerinde Hadi git, üzerime basa basa git Hadi git, umutları asa asa git Hadi git, hiç konuşma susa susa git Şairler ağlamaz gülüm, şairler ağlamaz Fazet ki yokum artık Farzet ki öldüm Farzet ki isimsiz bir mezarım dağ başında Hadi git, saçlarından bir tel bırakmadan git Hadi git, avucumda bir el bırakmadan git Hadi git, başucumda bir gül bırakmadan git Şairler ağlamaz gülüm, şairler ağlamaz |
|