Neden Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ben? |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ben?Mektup Dokunmani özledim,her gece kokunu üstümden atmaya çalisiyorum artik ne kadar basarabilirsem Hep senin bir anin var hep senin sözlerinden bahsediyorum Bazende kiziyorum kendime neden diye soruyorum! Yaniti olmasada Neden seni bu kadar çok seviyorum ben? Bunun cevabini sana vermelimiyim yoksa cevabi sendemi aramaliyim? Sakin yine kizma,sakin yine benden süphe etme bir kere olsun beni ara kendinde Bana söylüyorsun ama benim seni aramam gibi sorunlarim olmadi hiç hep burdasin gözlerimden dökülen yaslarda yada dudaklarimdan dökülen seviyorum kelimesinde Çok basit geliyor degilmi,gülüyorsundur yine Dinleme beni,demekki haketmedim demekki daha çok sevemedim ben seni Hala ne bekliyorsun,hala ne kurcaliyorsun O kadar eminsen kendinden vazgeçmiyorsan sana içimdeki seni nasil anlatabilirim Sen zaten tanimissin kendini Zaten küçük görmüsün sevgimi Çik sor, cevabi olmayacak ama bir kere olsun sor yollara Bir kere olsun sor yildizlarin beni nasil kiskandigini Sen benim dünyamda parlak, essiz tek olansin Sen benim uzagimdaki ama bir o kadarda yakinimda olansin Simdi arkama bile bakmayip ömrümü kendimce yasamak için bir sansim bile yok Sorulari cevapsiz birakip ve sadece SEVIYORUM diye söyleyip bakip duracam Bunlar yetiyormus sevgini göstermek için, iste bu yetiyormus SEVIYORUM, yetiyorsa iste SEVIYORUM Yetiyorsa senin için, evet seviyorum, ama bana yetmiyor seni sevmek Bana yetmiyor anla ne olur,yasat kendini bende, sadece seviyorum dememi isteme Keske yetseydi seni sevmek Belki o zaman anlardim cevabi olmayan sorulari belki o zaman anlardin seni ne kadar çok sevdigimi Hiç yorulmadim bugün Seninle oldugum günleri düsündüm bütün gün Calismak için pek firsatim olmadi açikcasi Birde ilk günümüzdeki sözleri kendimce yasadim Sen soruyormussun gibi ve ben cevapliyorum gibi Zor sorulari geçtim hemen, zorlarla bogusmak ölüm geliyor artik bana Evet evet biliyorum,artik sorulara cevap vermicem dedim biraz önce Dedim ya zor sorulari hemen geçtim Sende onlar gibi zor olansin, savasmami bekliyorsun En önde korumasiz gibi hissediyorum kendimi Iyi oku Simdi,ne kadar zor olursan ol,ne kadar uzak olursan ol,ne kadar savasmam gerekiyorsa gereksin!!! CanIm ile ayni olansin,kalbim ile ayni olansin Iste mektubun sonu,seni sevmenin yeni bir baslangiç günü Kendine iyi bak Ben kendime iyi bakarim merak etme,sen olduktan sonra bende HosçakaL Seni seviyorum |
|