Meleğim`İ Söylemedi Vurdum |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meleğim`İ Söylemedi Vurdumİzmir`de Özcan Deniz`i bacağından vuran Mustafa A, "İddaa oynayıp 800 YTL kazanınca kendisini dinlemeye gittim 3 kere `Meleğim` adlı şarkıyı istedim ama söylemedi *****ımı çekip vurdum" dedi Ünlü sanatçının uyluk kemiğine saplanan kurşun ise ameliyat ile çıkarıldı Deniz`in eski sağlığına 1-2 ay sonra kavuşacağı açıklandı `Meleğim`e kurşun Hayranı olduğu Özcan Deniz`i bacağından kurşunlayan Mustafa A, ilk ifadesinde `Üç kere Meleğim adlı şarkıyı istedim, söylemeyince de vurdum Çok üzgünüm` dedi Yaz aylarında tatilcilerle dolup taşan İzmir`in şirin ilçesi Çeşme, Özcan Deniz`e yaramadı Geçen yaz Çeşme`deki konserini iptal ettiği için yuhalanan şarkıcı, bu kez sahneye çıktı ama neredeyse canından olacaktı Önceki akşam Altın Yunus Otel`de öfkeli bir hayranı tarafından sahnede bacağından vurulan şarkıcı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı Uyluk kemiğine saplanan kurşun ameliyatla çıkartılan Özcan Deniz`in 1-2 aya kadar eski sağlığına kavuşacağı açıklandı `*****ÜN DE ETKİSİ OLDU` Öte yandan, gözaltına alındıktan sonra tutuklanan zanlı Mustafa A`nın (33), "İddaa oynayıp 800 YTL kazandım Bu parayla hayranı olduğum Özcan Deniz`i izlemeye gittim Ama o benim 3 kez istediğim Meleğim şarkısını söylemedi Burnu kalkmış *****ün de etkisiyle sinirlenerek vurdum" dediği öğrenildi Şarkıcının menajeri Esin Akdoğan ise "Düşmanımız yok, tehdit de almadık" dedi |
|