Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duası, efendimiz

Efendimiz İn Duası

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Efendimiz İn Duası

EFENDİMİZ sav İN DUALARI
Allah ım,seni noksan sıfatlardan tenzih eder ve Sana hamd ederimAllah ım,beni mağfiret eyleSen tövbeleri kabul edensin,merhamet sahibisin…
Allah ım azabından affına,gazabından rızana ve Senden yine sana sığınırımSeni,Sana layık bir sena ile yüceltmekten acizimSen kendini nası yücelttiysen öylesin Ey RABBİM…
Allah ım Seni sevmeyi,Seni seveni sevmeyi,Senin sevgine beni yaklaştıracak şeyi sevmeyi bana bağışla
Allah ım Senin bildiğin,benim bilerek veya bilmeyerek sınırı taşmak suretiyle yapmış olduğum bütün hatalarımı bağışla…
Allah ım şaka,ciddi,yanlışlıkla veya bilinçli biçimde işlediğim kusurlarımı affet…
Allah ım geciktirdiğim veya erkene aldığım,gizli ya da açık işlediğim ve Senin bildiğin tüm hatalarımı affet,öncesiz ve sonrasız olan Sensin,Senin her şeye gücün yeter…
Allah ım beni iyilik ettiğinde cennetle müjdelenen kötülük ettiğinde ise istiğfar edenlerden eyle…
Allah ım Sen benim Rabbimsin,ben Senin kulunumBeni Sen yarattınBen gücümün yettiği kadar Sana verdiğim söz üzerindeyimYaptığım kötülüklerden Sana sığınırımVerdiğin nimetlere karşı kusur ettim,nefsime zulmettimGünahlarımı huzurunda itiraf eder,geçmiş ve gelecek günahlarımın mağfiretini Senden dilerimBeni bağışlaHer ne şekilde olursa olsun bütün günahları SENDEN başkası mağfiret edemez………
AMİN!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com