Koza Eğitim Salonunun Adi Mehmet Şen Eğitim Salonu Olarak Törenle Değiştirildi. |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Koza Eğitim Salonunun Adi Mehmet Şen Eğitim Salonu Olarak Törenle Değiştirildi.KOZA EĞİTİM SALONUNUN ADI MEHMET ŞEN EĞİTİM SALONU OLARAK TÖRENLE DEĞİŞTİRİLDİ 06 Haziran 2009 cumartesi günü Şube Binamızda EMO-Genç Özgün Proje Yarışması ve Ödül Töreni ile birlikte Koza Eğitim Salonun adı Mehmet ŞEN Eğitim Salonu olarak törenle değiştirildi 06 Haziran 2009 cumartesi günü Şube Binamızda EMO-Genç Özgün* Proje Yarışması ve Ödül Töreni ile birlikte Koza Eğitim Salonun adı Mehmet ŞEN Eğitim Salonu olarak törenle değiştirildi***Elektrik MühendisiMEHMET ŞEN **1 Mart 1960 tarihinde Artvin?de doğmuş ilk ve orta öğrenimini Mudanya?da tamamlamıştır*İTÜ, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesinden 1992 de Elektrik Mühendisi olarak mezun olmuştur*1992 yılında TMMOB, Elektrik Mühendisleri Odası üyesi olan meslektaşımız Askerlik görevi sonrası 1994?den itibaren Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin komisyonlarında görev almıştır*Şubemizin 5 Çalışma döneminde Yedek Yönetim Kurulu üyesi iken Şubemizde teknik görevli olarak çalışmaya başlamıştır*1996 yılından vefatına kadar geçen sürede kısa süreli bir ayrılık dışından çalışma hayatını Şubemizde sürdürmüştür*Şubemizde birçok komisyon üyeliklerinin yanı sıra özellikle Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği, Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Yönetmeliği?nin hazırlanma ve çıkarılması ile yayına hazır hale getirdiği Yıldırımdan Korunma Yönetmeliğinde çok büyük emek ve katkıları olmuştur*Şubemizin en kapsamlı ve yararlı etkinliklerinden birisi olan ELECO Kongre ve Fuarlarının Ulusal ve Uluslararası düzenlenmesindeki emek ve mücadelesi unutulmayacak boyutlardadır*Eğitim Merkezimizin satın alınma sürecinden, proje, tadilat ve dekorasyon sürecine verdiği hizmetler çok büyüktür Öyle ki eğitim merkezi tadilatını kısa sürede tamamlayarak hizmet açmak adına onlarca çuval hafriyatı 5 kattan zemine sırtında taşımış, ustaların gelmediği günlerde, seramik işlemiş, boya yapmıştır*Bir tek amacı vardı; Meslek, Meslektaş ve Odamıza daha faydalı olmak, özellikle gençlerin Oda örgütlenmesinde daha fazla yer almalarını sağlamaktı*Gün geldi üzüldü, gün geldi sitem etti ama her zaman EMO?da çalışmaktan gurur duydu*Sevgili Dostumuz,Meslektaşımız MEHMET ŞEN, TMMOB, EMO ve EMO Bursa Şubesinin UNUTULMAYACAKLARI arasında en önde olanlarındandırMEHMET ŞEN Müdürümüzü her zaman Seygiyle, Hasretle, Özlemle ve Gülümseyerek Anacağız*Vefat ettiği gün olan 15 Aralık 2008?den itibaren MEHMET ŞEN?in yarım bıraktığı hayatı ve mücadelelerini onun anlattığı fıkraları dillendirerek onun adına yürütüyoruz Yürüteceğiz 08062009 18:29:41 ŞUBEMİZİN 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (446) EMO BURSA ŞUBE YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU (258) ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ ÜYE TOPLANTISI YAPILDI (236) 12DÖNEM 1YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI (105) ENERJİ ÖZELLEŞTİRMELERİ DEVAM EDİYOR"ENERJİ HAKTIR, SAHİBİ HALKTIR" (67) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|