Marcelinho Sahada Özgürlük İstiyor |
10-12-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Marcelinho Sahada Özgürlük İstiyorTrabzonspor’un patlama beklenen yıldızı Marcelinho, sol kanatta mutlu olduğunu söyledi ama kısa bir mesaj yollamayı da ihmal etmedi: 10 numara pozisyonunda daha faydalı olurum ‘Çok gol attım’ Sezonun en önemli transferlerinden olan ve dört gözle ‘patlaması’ beklenen Marcelinho, oynadığı mevki, hedefleri ve takım içerisindeki ilişkileri hakkında bilgiler verdi Genelde forma giydiği sol kanatta mutlu olduğunu dile getiren yıldız, “10 numara pozisyonunda serbest oynasam daha faydalı olurum Almanya’da böyle çok gol attım” ifadesinin de altını çizdi Ekipte çok iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğuna da dikkat çeken Sambacı, “Onlarla olmaktan keyif alıyorum” dedi ‘Akıllı ve zekiler’ Özellikle Gökdeniz Karadeniz ve Mustafa Keçeli’nin çok yetenekli futbolcular olduğunu belirten Marcelinho, “İkisi de çok akıllı ve zeki oyuncular” yorumunu yaptı Sonuna kadar şampiyonlukta iddialı olmayı hedeflediklerini söyleyen Bordo-Mavili oyuncu, “Kulübün heyecanını hep böyle diri tutabilmek istiyoruz Taraftarlarımız bize büyük ilgi gösteriyor, hep yanımızda oluyor Biz de onların bu ilgisine karşılık vermek için elimizden geleni yapmalıyız” dedi |
|