Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklandı, çok, kitaplar, okunan, türkiyede

Türkiye'de En Çok Okunan Kitaplar Açıklandı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye'de En Çok Okunan Kitaplar Açıklandı

Türkiye Yayıncılar Birliği, Türkiye'de belli başlı kitap evlerinden aldıkları satış rakamlarına göre, Eylül ayı içerisinde en çok satan kitapları açıkladı Türkiye Yayıncılar Birliği, Eylül ayı içerisinde Türkiye de en çok okunan kitapları belirledi Belli başlı kitap evlerinden aldıkları satış rakamları üzerinden belirlenen çok satan kitapların isimleri şöyle;

1-The Secret, Rhonda Byme, Mia (Owo)Basım Yayın 2-Şeytan Yemini, Jean Chiristophe Grange, Doğan kitap 3-Olasılıksız, Adam Fawer, APRIL 4- Musanın Çoçukları, Ergün Poyraz, Toğan Yayınları 5- Mevlanadan 100 Bilgelik Hikayesi, Idries Shah, D&R Yayınları 6- Hurinin Çoçukları, JRRTolkien,İthaki 7- Mesnevi Şerif, Mevlana, Timaş 8- Akıl Oyunları, Michael Powel, D&R Yayınları 9- Üç Kıtada Osmanlılar, İlber Ortaylı, Timaş 10- Türkiye'de Ölmeden önce yapmanız gereken 101 şey, Akdoğan Özkan, İnkılap kitapevi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com