Baba-Oğul Diyaloğu |
07-20-2006 | #1 |
karizma_20
|
Baba-Oğul Diyaloğu-selam ben aysun konuşalım mı ? -selam konuşalım tabi -ehehehe baba hemen atladın varya oğlun ben -baba üstünde ne var? - si**ir lan e*şek sıpası! - ehahağa arman nasilsin? _yok hemitzer, ben baban _baba sen misin, kandirmiyorsun arman degil mi? _evet hemitzer benim, baban _yok yok inanamam arman sensin degil mi? _hayir kizim, benim babam _seni sorgulamam lazim baba adiyaman da gorev yaptigin koyun adi neydi? _ cicek koyu, arkadasin yeto nun da selami var _ahh baba, keske oncelerden de boyle konusabilseydik _teknoloji bizim gibi yaslilara uzak kizim - baba n'aber? - iyiyim evladim, sen nasilsin? simdi bu bedava mi? - nassi yani? - konusuyoruz ya cocugum böyle ekstra bir para yazmiyor mu? kesin yaziyordur - olur mu baba internet iste - yok yok ay sonunda faturada görürsün - fesupanallaaaah - hadi yeter cok yazdi - babaaaaaa - ben simdi ayni anda maillerime de bakabiliyo muyum? (babanin block liste alindigi an) - baba para gönderir misin? - ne kadar? - kredi karti borcunu ödicek kadar - ne kadar borcun? - 400 - kendine iyi bak - baba x a$agidaki ileti tüm kullanicilara iletilemedi: - baba |
|