Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bay

Bay J

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bay J

Kimilerini 'gıcık' ediyor, kimilerini gülmekten geçiriyor Asıl adı Jerfi Benveniste İtalyan baba ve İspanyol asıllı Türk annenin oğlu 37 yaşında, 10 yıllık evli ve 4,5 yaşında bir oğlu var: "Eros adında 4,5 yaşında bir oğlum var Her gün bir kıza âşık oluyor!" diyor
Eğitimini aldığı ve reklam müzikleri aracılığıyla sürdürdüğü gerçek mesleği müzisyenlik ama o en iyi yaptığı işin yemek pişirmek olduğunu söylüyor
Bay J Türkiye’de doğmuş bir İtalyan vatandaşıdır Yuvadan itibaren İtalyan okullarında okudum Üniversite hikayem uzun, Boğaziçi Üniversitesi’nde 5 yıl, daha sonra Mimar Sinan Konservatuarı’nda 2 yıl opera solistliği 1995-1997 yılları arasında UCLA California Üniversitesi’nde elektronik müzik eğitimi aldım 1997-2000 yılları arasında 300’den fazla reklam filmi müziği ve radyo jingle’ı besteledim, daha sonra radyo programım popüler oldukça o tarafa ağırlık vermeye başladım 1991 yılında Genç Radyo, 1993 yılında İngiltere Klas FM (daha sonra Radyo Klas oldu adı) 1999-2001 arası Number One FM’in sabah programını sundum, son 7 yıldır da Power FM’in Akşam Show’unu sunuyorum
Geveze’yle birlikte 25 yıl önce kurduğumuz “Fazla Mesai” adlı bir grubumuz var Sahneye 8 kişi çıkıyoruz ve sanırım şu anda Türkiye’nin en eğlenceli 3 sahne grubundan biriyiz Geveze’yle 80’li yılların ortalarından beri sahnede şarkı söyleriz, çok pozitif bir enerji yayıyoruz dışarıya
Stand-up gösteriler yaptım Nişantaşı’nda arkadaşımın barında 10 gösteri yaptım Çok gülenler oldu, yuhalayıp hadi bitir şunu da biraz müzik dinleyelim diyenler oldu Radyodaki cinsellik içeren esprilerimin sansürsüz versiyonu stand up gösterim İnsanlar alınıp yadırgayabiliyor Bir gün seyircinin hazır olduğunu hissedersem yine başlayabilirim
Yaptığım şeyi iyi yaptığıma gerçekten inanıyorum Bıkmadan usanmadan yıllardır her gün oturup titizlikle yazarım programımı, siler siler bu olmadı deyip baştan yazarım Her anonsumun bir başı bir sonu vardır Konular arasındaki bağlantıları titizlikle işlerim, kimse “yuh konudan konuya ne biçim atladı” demez İlk yayınımı 1991 yılında yaptığımı düşünürseniz meslekte 16’ıncı yılım olduğu gerçeği de var tabi Ha tabi unutmadan; deliyim biraz da Yani aman en kötü ne olabilir ki mantığı vardır bende, bu prensip size rahatlık ve özgüven kazandırır doğal olarak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com