-----İddaacı :) |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
-----İddaacı :)adamın biri iddacı diye bi dükkan açar ne iş yaptığını merak eden 2 zabıta dükkana girip: -sen ne yapıyosun demiş -iddaya girerim abi -nasıl oluyo -bak şimdi abi ben gözümü çıkarıp masaya korumdemiş iddacı zabıtalar inanmayıp -olur mu len oyle şeydeyince -marmısınız iddaya 100 ytlyediye atlamış iddacı bi süre bekleyen zabıtalartamam demiş 100 er tlyi koymuşlar iddaci gözünü çikarıp masaya koymuş ordan alıp yerine takmış zabıtalar sinir olup gitmişler birkaç gün sonra zabıtalar iddacıya gene giderler hem bu sefer yeni maaş almışlardır dükkana girerler kimse yok 5-10 dk sonra iddacı karşıdaki kahveden çikip gelir -hoşgeldiniz abiler ne istersiniz girelim mi iddaya -nasıl olcak iddacı -benim penisim dörtgen, ama bu sefer 500 tl tamam mı zabıtalar çok şaşırır dörtgen olur mu hiç diye konuşurlar kendi kendilerine bi süre düşünüp -tamam len derler iddacı fermarını açar zabıta-hani len normal işte iddacı- allah allah bi ellesene abi zabıta-hani oğlum yok bişey iddacı diğer zabıtaya dönüp -abi bide sen ellesene zabıta-olmadı işte benimkinden bi farkı yok iddacı-tamam abi siz kazandınız alın size 1000 tl zabıtaların ardından hemen kahveye koşan iddacı -evet beyler zabıtalrın eline verdim şimdi paraları göreyim |
|