Hayatımın Bedeli! |
03-24-2007 | #1 |
suskun
|
Hayatımın Bedeli!Gece karanlığına gömüldübense kendi yalnızlığımaodamda ki ışık bile gecemi aydınlatmaya yetmiyor sevgimi,özlemlerimi,hıncımı,hırsımı anlatmak istiyorum sana Duygusuzluğumu bende kalmış duygu kırıntılarımla anlatmak istiyorum ama nafileanlatamıyorumhissedemiyorum seviyorum seviyorum seviyorum ilk kez itiraf ediyorumsanakendimeve belkide son kez sadece bilmeni istiyorumumutsuzluğumu yanlışlarımın bedelini ödüyorumfazlasıyla hemde Kanatarakiçimi acıtarak fırtınalarlaşimşeklerle bedenimlebeynimle Umutsuzluğumu haykırıyorum sana Önemli olan beni duyman değilduymaman daha iyi aslındaama duysende bilgör canımın acısınıama hissetme, çekme benim gibi sana kıyamam ki Benim yanlışım benim hatam ama hep birlikte ödüyoruz dimi?? nasıl kendim yaptıysam ööle de temizleyemedim bu yasak sevgiyi sadece şunu bil hayatım da geçmişe dair hiç bişi yok senden başka Kalan tek anı sensinve ööle de güzell,belki birazda hüzünlü bir anı olarak kalacaksınkalbimin derinliklerindeorda kalkal ki daima benimle ol Sen güçlüsün biliyorumama ben senin kadar güçlü olamadım yasağım bilinmeyene doğru son yolculuğuna çıktı ama sen neyse sanırım bu kadar yeterkafanı şişirdim yine dimi??? Aşkımmmmbunu bir tek sana yakıştırdım bendebir tek senin üstünde güzel durdubir tek sen Hakettinnama ben sana söyleyebilmeyi HakedemedimÜzgünümmm
04-03-2007 | #5 |
Gözyaşı
|
Kanatarakiçimi acıtarak fırtınalarlaşimşeklerle bedenimlebeynimle Umutsuzluğumu haykırıyorum sana teşekkürler bu cümleler çok güzel kurulmuş