Nazan Küçükkeleş |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazan KüçükkeleşKayda değerlik Nazan Küçükkeleş Marmara üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı ve Öğretim Üyesidir Kendisi 1982`de İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi mezunudur ve Marmara Üniversitesi`nde Ortodonti alanında Çarpık dişlere estetik çözüm Günümüzde, çene anomalilerini ve diş çarpıklıklarını tedavi eden Ortodonti bilim dalındaki gelişmelerle her yaştaki diş ve çene problemlerine çözüm getirmek artık mümkün Dişlerimizin sağlıklı ve estetik olması, dış görüntümüzde en önem verdiğimiz konulardan biri Çünkü böylece kendimizi daha güzel, daha rahat, bir o kadar da mutlu hissediyoruz Günümüzde diş ve ağız sağlığımızla ilgili problemlere kalıcı, estetik ve güvenli çözümler getirebilmek için sayısız a doktorasını yapmıştır Yine Marmara Üniversitesi`nde 1995`te Doktora bir fakülte veya yüksekokulu bitirdikten sonra o bilim dalında sınav ve bilimsel bir eserle erişilen bir derece veya basamaktır doçent, 2001`de Doçent, üniversite derecesi, yardımcı doçent ile profesör arasında olan öğretim üyesi profesör olmuştur 1984`ten bugüne Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı`nda görevlidir Türk Ortodonti Derneği, İstanbul Dişhekimleri Odası, European Orthodontic Society (EOS), World Federation of Orthodontists (WFO) ve American Association of Orthodontists (AAO) üyesidir Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Nazan Küçükkeleş maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilirProfesör , 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre en yüksek düzeydeki akademik unvana sahip kişilere verilen unvandır |
|