Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendime, sakladım

Seni Kendime Sakladım

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Kendime Sakladım

Seni Kendime Sakladım Duman grubunun bir maddenin yanmasından hasıl olan gaz

2005 yılında çıkarttıkları müzik albümü ve bu albümdeki bir şarkıdır Albümdeki

Sayın Bayan ve Aman Aman adlı şarkılarının söz ve müziği Duman (grup)Duman grubunun 3albümünün 9şarkısıdırAri Barokas tarafından yazılmıştır

Ari Barokas`a, diğer şarkıların söz ve müzikleri Ari Barokas (d 17 Temmuz 1971, İstanbul), Duman (grup)Duman grubunun bas gitaristidir Duman`dan önce yine aynı grubun solisti Kaan Tangöze ile birlikte Mad Madame adında cover grubunda çalmıştır

Kaan Tangöze`ye aittir

Albümdeki şarkılar
#Özgürlüğün Ülkesi
#Sayın Bayan
#Yanıbaşımdan
#Seni Kendime Sakladım
#Sen Ben
#Melek
#En Güzel Günüm Gecem
#Yürekten
#Aman Aman
#Sadece Koklayacaktım
#Rüyanda Görsen İnanma
#Geçmiş Olsun

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Seni Kendime Sakladım maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilirResim:Kaan TangözejpgKaan Tangöze müzisyen, müzik grubu Duman`ın solisti ve gitaristi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com