Seni Kendime Sakladım |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Kendime SakladımSeni Kendime Sakladım Duman grubunun bir maddenin yanmasından hasıl olan gaz 2005 yılında çıkarttıkları müzik albümü ve bu albümdeki bir şarkıdır Albümdeki Sayın Bayan ve Aman Aman adlı şarkılarının söz ve müziği Duman (grup)Duman grubunun 3albümünün 9şarkısıdırAri Barokas tarafından yazılmıştır Ari Barokas`a, diğer şarkıların söz ve müzikleri Ari Barokas (d 17 Temmuz 1971, İstanbul), Duman (grup)Duman grubunun bas gitaristidir Duman`dan önce yine aynı grubun solisti Kaan Tangöze ile birlikte Mad Madame adında cover grubunda çalmıştır Kaan Tangöze`ye aittir Albümdeki şarkılar #Özgürlüğün Ülkesi #Sayın Bayan #Yanıbaşımdan #Seni Kendime Sakladım #Sen Ben #Melek #En Güzel Günüm Gecem #Yürekten #Aman Aman #Sadece Koklayacaktım #Rüyanda Görsen İnanma #Geçmiş Olsun Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Seni Kendime Sakladım maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilirResim:Kaan TangözejpgKaan Tangöze müzisyen, müzik grubu Duman`ın solisti ve gitaristi |
|