Mescidde Namaz Kılmak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mescidde Namaz KılmakMerhabalar Aramızda Kuran Kurslarında okuyan ve önceden okumuş veya halen Namazını devam eden arkadaşlarımızın olduğundan Eminim Şimdi Bunu Bir kitapta Okudum Ama Aklımda Kalmadığından Kaynağın İsmini yazamıyacağım Eğer aklıma gelirse Ekliyeceğim Bunu bir Hocada Sölemişti Sağolsun Kendisine onun sayesindede Bir çok Şey öğrendim Allah Razı olsun kendisinden Şimdi Mescidde Namazı Kıldıktan Sonra Mescidden Sağ Ayak İle EuzuBesmele İle Çıkın Sebebi Mescide girdiğiniz Namaz bitince Şeytanlar Mescidin Kapısında Beklerler Eğer Euzubesmele ile çıkmazsan Peşine takılır Rahat bırakmazlar ve Vesvese vermeye devam ederler Eğer Mescidden Çıkarken EuzuBesmele Çekip Şeytanlardan Sana sığındım Allah'ım derseniz O şeytanlar Yol verir ve Rahat bırakılar ve rahatça çıkabilirsin Başka Birşey Daha İse Çıplak Ayakla Tuvalete Basmayın Bu Abdestinizi Bozar ve Namazlarınız Kaçar Euzubesmele ile girin banyoya Sol ayakla ve Sağ ayakla Aynı şekilde çıkın Aklıma geldikçe Tekrar yazacağım (Sevgi ve Saygımla Ünal) |
|