Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kılmak, mescidde, namaz

Mescidde Namaz Kılmak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mescidde Namaz Kılmak

Merhabalar Aramızda Kuran Kurslarında okuyan ve önceden okumuş veya halen Namazını devam eden arkadaşlarımızın olduğundan Eminim

Şimdi Bunu Bir kitapta Okudum Ama Aklımda Kalmadığından Kaynağın İsmini yazamıyacağım Eğer aklıma gelirse Ekliyeceğim

Bunu bir Hocada Sölemişti Sağolsun Kendisine onun sayesindede Bir çok Şey öğrendim Allah Razı olsun kendisinden

Şimdi Mescidde Namazı Kıldıktan Sonra Mescidden Sağ Ayak İle EuzuBesmele İle Çıkın

Sebebi Mescide girdiğiniz Namaz bitince Şeytanlar Mescidin Kapısında Beklerler Eğer Euzubesmele ile çıkmazsan Peşine takılır Rahat bırakmazlar ve Vesvese vermeye devam ederler

Eğer Mescidden Çıkarken EuzuBesmele Çekip Şeytanlardan Sana sığındım Allah'ım derseniz O şeytanlar Yol verir ve Rahat bırakılar ve rahatça çıkabilirsin

Başka Birşey Daha İse

Çıplak Ayakla Tuvalete Basmayın Bu Abdestinizi Bozar ve Namazlarınız Kaçar

Euzubesmele ile girin banyoya Sol ayakla ve Sağ ayakla Aynı şekilde çıkın

Aklıma geldikçe Tekrar yazacağım

(Sevgi ve Saygımla Ünal)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com