Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sahaja, tarikatısözde, yoga

Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba,
Arkadaşlar ben 5-6 aydır sahaja yoga dernegindeyim Sahaja yoga'nın kurucusu Shri mataji öldükten sonra çeşitli haberler dolanmaya başladı Sabah gazetesi şöyle bir başlık attı:
''Ayağını yıkadıkları suyu içtiler” iddiasıyla bir dönem Türkiye’de de gündeme gelen Hintli tarikat lideri, 88 yaşında öldü

Ben dernekteyken bize ögretilen şey Shri Matajinin kundalini enerjisini keşfettigini ve sahaja yoga derneklerini kurup mallarının çogunu bu dernek olmak üzere başka çeşitli derneklere dağıtıldıgıtamam buraya kadar eyvallah Tarikat kelimesi bana biraz saçma geldi fakat sonra!Tarikat haberlerinden biraz etkilenip daha önce farketmedigim şeyleri farkettimHer yerde duran shri mataji resimlerimeditasyon sırasında shri matajiye bakıp başlamamız Shri matajinin konuşmalarını izlememiz ve shri mataji öldügünde dernek hocalarının hıçkıra hıçkıra kendinden geçerek ağlamaları

Benim yaşım 18 bazı şeyleri iyi kavrayamam belkide bunun hakkında deneyimli olan abilerimiz var mı ? Sizce devam etmelimiyim sahaja yogaya ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba,

Bir dönem bende gittim

Sahaja yoganın etkisi çok çabuk belli olur bunun sebebi oradaki insanların yoga sırasında enerjilerini sizlerle paylaşmaları

Siz yoga yaparken oradaki insanların enerjisi size yansıyor fakat bunu ilk zamanlar anlayamazsınız

Sizde hızlı bir şekilde ilerleme olurBu hoşunuza gider ve sahaja yogaya daha çok bağlanırsınız

Shri Matajinin insanlar üzerinde etkisi çok büyük ama Shri Matajinin çok açığı ve -'si var

Benim oraya gitme amacım bir topluluk içerisinde meditasyon yapmaktı bu benim açımdan çok hoş ve ilerleyici bir durumdu

Parapiskolojide çok hızlı ilerleme sağlıyor

Çakra'ların hızlı bir şekilde fonksiyonlarını hızlandırıyor

Sahaja yogaya git ama kendini kaptırma

6 aylık bir süreç aslında evde tek başına kundaliniye devam etmen için yeterlidir

İyi bir konumda olman gerekiyor şu anda kendi başına evinde de yapabilirsin belirli aralıklarla kolektif olsun diye oraya da gidebilirsin

Radyo,tv'i,gazete ve insanlar Shri Mataji için atıp tutarlar bunlarla ilgilenme amacın doğrultusunda ilerle

Anını yaşa meditasyonunu yap yeterlidir

Belirli bir süre geçtikten sonra hoca olmanı isterler çok samimi olmanı tavsiye etmem

Ayrılma sebebim Sahaja yogaya kolektif olarak zaman ayıramamam evimde devam ediyorum

Yani kısacası git ama kendini oraya bağlama seviyeni koru Daha çok evinde devam et belirli aralıklarla git derim

Saygılarla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com