Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde) |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde)Merhaba, Arkadaşlar ben 5-6 aydır sahaja yoga dernegindeyim Sahaja yoga'nın kurucusu Shri mataji öldükten sonra çeşitli haberler dolanmaya başladı Sabah gazetesi şöyle bir başlık attı: ''Ayağını yıkadıkları suyu içtiler” iddiasıyla bir dönem Türkiye’de de gündeme gelen Hintli tarikat lideri, 88 yaşında öldü Ben dernekteyken bize ögretilen şey Shri Matajinin kundalini enerjisini keşfettigini ve sahaja yoga derneklerini kurup mallarının çogunu bu dernek olmak üzere başka çeşitli derneklere dağıtıldıgıtamam buraya kadar eyvallah Tarikat kelimesi bana biraz saçma geldi fakat sonra!Tarikat haberlerinden biraz etkilenip daha önce farketmedigim şeyleri farkettimHer yerde duran shri mataji resimlerimeditasyon sırasında shri matajiye bakıp başlamamız Shri matajinin konuşmalarını izlememiz ve shri mataji öldügünde dernek hocalarının hıçkıra hıçkıra kendinden geçerek ağlamaları Benim yaşım 18 bazı şeyleri iyi kavrayamam belkide bunun hakkında deneyimli olan abilerimiz var mı ? Sizce devam etmelimiyim sahaja yogaya ? |
Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde) |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde)Merhaba, Bir dönem bende gittim Sahaja yoganın etkisi çok çabuk belli olur bunun sebebi oradaki insanların yoga sırasında enerjilerini sizlerle paylaşmaları Siz yoga yaparken oradaki insanların enerjisi size yansıyor fakat bunu ilk zamanlar anlayamazsınız Sizde hızlı bir şekilde ilerleme olurBu hoşunuza gider ve sahaja yogaya daha çok bağlanırsınız Shri Matajinin insanlar üzerinde etkisi çok büyük ama Shri Matajinin çok açığı ve -'si var Benim oraya gitme amacım bir topluluk içerisinde meditasyon yapmaktı bu benim açımdan çok hoş ve ilerleyici bir durumdu Parapiskolojide çok hızlı ilerleme sağlıyor Çakra'ların hızlı bir şekilde fonksiyonlarını hızlandırıyor Sahaja yogaya git ama kendini kaptırma 6 aylık bir süreç aslında evde tek başına kundaliniye devam etmen için yeterlidir İyi bir konumda olman gerekiyor şu anda kendi başına evinde de yapabilirsin belirli aralıklarla kolektif olsun diye oraya da gidebilirsin Radyo,tv'i,gazete ve insanlar Shri Mataji için atıp tutarlar bunlarla ilgilenme amacın doğrultusunda ilerle Anını yaşa meditasyonunu yap yeterlidir Belirli bir süre geçtikten sonra hoca olmanı isterler çok samimi olmanı tavsiye etmem Ayrılma sebebim Sahaja yogaya kolektif olarak zaman ayıramamam evimde devam ediyorum Yani kısacası git ama kendini oraya bağlama seviyeni koru Daha çok evinde devam et belirli aralıklarla git derim Saygılarla |
|