Uykuya Dalarken... |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uykuya Dalarken...Arkadaşlar ben her uykuya dalmadan önce, resmen vücudum zıplıyor, yada ayaklarım Ruhumun aslında başka bir boyuta geçtiğini hissediyorum Yani ben öyle adlandırdım Resmen vücudum fiziksel olarak o uyku anına dalmadan önce reaksiyon veriyor Çok ilginç bişey Sanki elektroşok veriliyor Ve onu yaşadıktan sonra heh şimdi uyuyorum diyorum ve direk uyumuş oluyorum Bana sürekli olan bişey bu Bir ben mi böyle bişey yaşıyorum yoksa başına gelenler var mı?? Aslında bilicim açık kapalı arası bişey oluyor Yaşadığımı adlandırabiliyorum ama kontrol bende olmuyor Belki kontrolü ele geçirsem astrali çok kolay yapabilirim |
Uykuya Dalarken... |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uykuya Dalarken...Bende çoğunlukla yaşıyorum genellikle okul zamanında şöyle bişey yaşadıysam; Sabah erkenden uyanıp okula gitmek, okuldan gelmek, saat kaçta gelindiyse en geç öğlen 2 gibi yatmak akşam 7 de kalkmak daha sonra 11 12 gibi yatmaya çalışmak İşte böyle bişey yaptığımda oluyor bana genellikle Vücudumun titrediğini filan görüyorum ama normal bi titreme değil Bir keresinde arkadaşım Tv izliyordu ben uyumaya çalışıyorudm gece 2 3 gibiydi Yatarken titredim böyle çok feci deprem olurcasına sonra uyandım dedim ki "La bağırıyorum bağıyorum o kadar titredim hiç mi görmedin!" O da ; Yok olum normal uyuyodun lan oysa ki ben onu görmüştüm hangi kanalı izlediği dahil Oluyor yani banada oldu Astrala çıkmak için en iyi yol olduğuna eminim En basiti heralde bi tek korkuyu ortadan kaldırmak kalıyor geriye |
Uykuya Dalarken... |
08-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uykuya Dalarken...Yok benimki titreme değil ve gerçek, rüya değil yani Baya ayaklarım bacaklarım böyle sanki elektroşok verilmiş gibi zıplıyor Ama ben uykuyla uyanıklık arasındayım Belki aslında daha az ama ben fazla zannediyorum Yani şu an sen böyle anlatınca bir daha dikkat ediyim acaba ben mi abartıyorum Ama ciddi anlamda vücudumda bir zıplama oluyor ve sanki düşmüş gibiondan sonra kendimi biliyorum uykuya dalıyorum diyorum ama ondan sonrası yok çok ilginç bişey bu arada herhangi bir hastalığım falanda yok yani sadece bu uykuya dalarken ki özel bir durum vücudum böyle bir reaksiyon veriyor ama nedenini bilemiyorum |
|