Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
katmanlı, rüya, sorular

2 Katmanlı Rüya Ve Sorular

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 Katmanlı Rüya Ve Sorular

Öncelikle merhaba
Lucid e başlayalı 1 - 15 hafta oldu bugüne kadar lucid görmemiştim yada hala da görmüyorum
Bugün 2 katmanlı rüya gördüm ama rüyada ilginç olan durum bilinçaltımın beni bile bile lucid e itmesiydi

Rüya şöyle:Bir evdeydim halının üstünde oturuyordum ve karşımdada bir adam vardıArkamda odada dolaşan biri daha vardı ama arkada dolaştığı için görememiştimKarşımda oturan adam bana lucid olabilmem için yardımcı oluyordu lucid olabilmem için uyumam gerektiğini ve bu sefer farkedeceğimi söylemiştimSonrasında ise tekrar uyudum ve 2katmana geçtim

2katmanda bir masada oturuyordum önümde ya çay vardı yada kahve tam olarak hatırlamıyorum ama büyük bir ihtimal kahve bununda pek bir önemi yokBirden rüyada olduğumu anladım ne oldu bilmiyorum birden rüyadayım dedim ve birden tüm görüntü gitti hiçbirşey yapamadan konuşamadan tüm görüntü gitti ama sanki çok çabuk oldu birden elektrikler kesilir ve heryer karanlık olur aniden gitmesi çok şaşırttı ve birden uyandım

Sorular şunlar:
1-Lucid oldum mu olmadım mı ? Tam bilmiyorum yani farkettim ama çok kısa sürdü
2-Bilinçaltım böyle birşey yapabilir mi kendisi beni lucid rüyaya itebilir mi ?
3-Neden bu kadar çabuk heryer karardı ve kararmasıyla birlikte uyandım yani 2katmanda rüya çökerse daha çabuk mu rüyadan atıyor?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com