Düşünceni Değiştir, Kilolara Veda Et (E-Kitap) |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşünceni Değiştir, Kilolara Veda Et (E-Kitap)Son zamanlarda nereden geldiğini anlamadığım bir ilhamla çevreme bazı konularda yardımcı olmak istemekteyim Son hazırladığım ve dijital ortamda okunabilen ?Aşk Acısı çekenlere mektuplar? yazımın ne kadar faydalı olduğu konusunda bir fikrim yok Ama bu e-kitaptaki buradaki amacım daha gerçekçi yöntemlerle insan hayatında değer sağlamak? Obezite? Bu kelime kulağa hoş gelmiyor değil mi?? Ama ideal kilonuzdan 3-5 kilo fazla olmanız ve kısır döngüler şeklinde sürekli bu kilolara geri dönmeniz Obezite hastalığına yakalanmış bulnuduğunuzun açık resmidir Kimse ?ben obezim? demez Genellikle bu durumu ?kilo problemi, fazla kilolar, kilo kontrolü? gibi tanımlarla maskelemişledir Obezite, başlı başına hem fiziksel hemde ruhsal olarak hastalık olarak kabul edilmesi gereken bir durumdur Ama bugüne kadar tespitlerimin beni getirdiği noktaya bakarsak, fiziksel durumdan önce ruhsal olarak halledilmesi gereken bir durumdur Bunu anlamak çok basittir Yıllar boyu kilolardan çok çekmiş olmanıza rağmen, bir hevesle kilo verip sonrasında daha fazla almış olmanıza rağmen bazı alışkanlıklara son verememek durumu fiziksel olarak değil ruhsal olarak halledilmesi gereken bir durumdur Yazdığım E-Kitabın Faydalı Olacağını Umuyorum DOSYAYI İNDİRİN http://oroncom/sr5058ke1ku4/D%C3%BCda_Etrarhtml Akın Berk |
|