Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, telekinezi

Telekinezi İle İlgili....

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Telekinezi İle İlgili....

İlk Öncelikle Merhaba arkadaşlarBen aranıza Yeni katıldım1 veya 2 yıl önce Parapsikolojinin tüm dalları ile ilgili tecrübelerim vardıOKS sınavı ve Lise yüzünden Bırakmak ozrunda KalmıştımTam bugün Kendimdeki o gücü hissettim ve başlamak istedimBaşlarkende iyi bir forum seçmek aklıma geldi

Bazı Forumlarınızı OKudumBazı arkadaşlar Daha Telekineziyi tam bilmeden Kapı oynatmaya çalışmışlarVBharaketler Çok yanlışNeden DiyeceksinizHepimizin iÇİnde Bir güç varFakat bu gücü gidipte Kapı pencere gibi yüksek seviye Bir şeyleri oynatmayı deniyemeyizİlk önce Kağıt başlayıp ilerletmek şartRuhsal gücümüzü Yavaş yavaş BüyütmeliyizBuna yardım olacak şey ise Psi-Ball dırHepiniz Bİliyorsunuzdur BİLmeyenler yazsın söylerim

Bir süre sonra Kağıtta ustalaştıktan sonra zaten gerisi gelirElement kontrolünüde yaparsınızUnutmayınki Anahtar Psi-WheeldirOnu başardıktan sonra herşeyi başarırsınızSessiz Sakin ve Hava girmeyen ORtamda(Yani dışarıya 0 olan çünkü kağıt rüzgardan dönebilir)rahatça KOnsantrasyonunuzu toplarsınız

''Başkasının Tekniğini Değil,Kendi Tekniğinizi Yaratın''

Aklıma bişi geldiPsidrakula adlı arkadaşımız vardıOnun içni bir kaç kelime söylemek istiyorum

Bende Aynı durumdayımBelki senden Daha kötü durumda OlabilirimFakat Sabır İnanç ve KOnsantrasyon hereşyi Yener Sakın Unutma

Adım Recep
yaşım 16

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com