Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bükme, kaşık, yöntemim

Kaşık Bükme Kendi Yöntemim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaslar,bu yöntemimin kaşığı bükemeyenler için büyük faydası olacağına inanıyorum ilk önce her zamanki gibi bir kapagı ters cevirip en az 10 dakika bakıyoruz sonra kasıgımızı alıyoruz (ilk once çay kasıgı ile başlanmalı) gözümüzü kapatıyoruz kasıga sanki anlımızın ortasından bir güc cıkıyor gibi düsünücez ve anlımız ağrımaya baslıyıcak (sakın gözünüzü açmayın)Birşey daha eklemek istiyorum bu anlınınızdan çıkan güc teknigim ile 1haftada perdelri oynata bilicek modeminizi ona bakarak hızlandıra biliceksiniz peki modemin hızladıngına nerden bakıcam? Birşey indirin ctrl+j yapin indirdiginiz şeyin altında kb yazar ordan baka bilirsiniz benden bu kadar elinizden geldiğince meditasyon yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

3Göz Çakrasından bahsediyorsun Çakralara dışardan enerji alımı kolay ama Çakradan dışarı enerji aktarımı zor bu yöntemi ilk defa duydumEn zor Çakralardan biri diye biliyorum 3Göz Çakrasını kullanarak kaşık bükmek riskli olsa gerek hiç denemedim Video koyabilme imkanın varsa uygulamalı şekilde koyarsan daha iyi olurModemi hızlandırmak biraz abartı olmuş enerji internet bağlantına hız katamazPerdeleri hareket ettirmek ise kolay kontrollü enerjiye sahip olan herkes yoğunlaştığında hareket ettirebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com