Kaşık Bükme Kendi Yöntemim |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşık Bükme Kendi YöntemimMerhaba arkadaslar,bu yöntemimin kaşığı bükemeyenler için büyük faydası olacağına inanıyorum ilk önce her zamanki gibi bir kapagı ters cevirip en az 10 dakika bakıyoruz sonra kasıgımızı alıyoruz (ilk once çay kasıgı ile başlanmalı) gözümüzü kapatıyoruz kasıga sanki anlımızın ortasından bir güc cıkıyor gibi düsünücez ve anlımız ağrımaya baslıyıcak (sakın gözünüzü açmayın)Birşey daha eklemek istiyorum bu anlınınızdan çıkan güc teknigim ile 1haftada perdelri oynata bilicek modeminizi ona bakarak hızlandıra biliceksiniz peki modemin hızladıngına nerden bakıcam? Birşey indirin ctrl+j yapin indirdiginiz şeyin altında kb yazar ordan baka bilirsiniz benden bu kadar elinizden geldiğince meditasyon yapın |
Kaşık Bükme Kendi Yöntemim |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşık Bükme Kendi Yöntemim3Göz Çakrasından bahsediyorsun Çakralara dışardan enerji alımı kolay ama Çakradan dışarı enerji aktarımı zor bu yöntemi ilk defa duydumEn zor Çakralardan biri diye biliyorum 3Göz Çakrasını kullanarak kaşık bükmek riskli olsa gerek hiç denemedim Video koyabilme imkanın varsa uygulamalı şekilde koyarsan daha iyi olurModemi hızlandırmak biraz abartı olmuş enerji internet bağlantına hız katamazPerdeleri hareket ettirmek ise kolay kontrollü enerjiye sahip olan herkes yoğunlaştığında hareket ettirebilir |
|