Karanlık Güç... ?! |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karanlık Güç... ?!Selam spatyomBu konuyu açabilceğim en uygun yer olarak burayı gördüm umarım yanılmamışımdır Lunarkineziyle ilgili bir sorum var umarım yardımcı olabilirsiniz Lunarkinezi'de negatif enerjiyi toplayıp etrafımızı bir ceket gibi sarmasını sağlıyoruz ve daha sonra onu kullanıyoruz bildiğiniz gibi(en azından bildiğim kadarıyla böyle) Benim sormak istediğimse şu; Mesela tüm ruhumu negatif enerjiyle doldurdum Ve ertesi gün tekrar yada bir saat sonra Herneyse Bu, ruhuma ya da bedenime çektiğim negatif enerjiyi her uygulama yaptığımda biriktirip ve saklayıp daha sonra istediğim zaman tüm bu topladığım negatif enerjiyi bir anda açığa çıkarmam mümkün mü? Ve bu topladığım negatif enerjiyi fiziksel güce çevirmem mümkün mü? Şimdiden teşekkürler (Bu yöntemi denemek istedim ama hayal kırıklığına uğramadan önce bir danışıyım istedim sizlere Benim için oldukça önemli yani) |
Karanlık Güç... ?! |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karanlık Güç... ?!Bence negatif enerji toplayıp saklamak mümkün değil hatta bence negatif enerji kısa süreli bi enerji (yani çok sık orataya çıkan ama kısa süreli olan bi enerji) Örnek vermem gerekirse Bi sınav notunuz 100 üzerinden 90 gelirse gününüz güzel geçer hiç düşünmezsiniz ya şimdi bu dersten kalırsam diye (yoruma açık örnekler tabiki) Bir sınavdan da 100 üzerinden 20 alırsanız bi süre kötü bi ruh hali yaşarsınız ama ilerde bi şekilde düzelticeğiniz aklııza gelir uyarıcısı fark etmez illa ki düşünürsünüz bunu Bu yüzden saklamak depolamak mümkün değil bence kullan at tarzı bi enerji bence kötü enerji he ama şöyle olabilir kötü enerjinin kaynağını bulup her yüklemede arttırırsanız ilerlediğinizde bikrekte muazzam bi enerji oraya çıkarabilirsiniz Enerjiden sonrada gömlek kalkan vb oluşturmaya geçer iş Fiziksel olarak bilemiyorum ama kişiyi karamsarlığa hatta ve hatta umutsuzluğa bile sürükleyebilirsiniz (bence fiziksel hasardan ço kdaha kuvvetli) |
|