Cinlerle Yaşadığım Olaylar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinlerle Yaşadığım OlaylarAnlatacağım herşey yaşanmıştır gerçektir , Yaklaşık 1 sene önceydi bali çekiyordum evet o baliyi çekiyordum keşke başlamaz olaydım ama kötü arkadaşlar sayesinde buna bulaştım neyse konuya dönelim çekerkene halüsinasyon görmeye başladım bende bazıları gibi bilinçsizce cin daveti yapıyordum filen merakım vardı daha acemiydim neyse sonra bişeyler görmeye başladım bana ben bir cinim dedi evet sonra önüme dikildi ve göz göze geldik ve benden ne istiyorsun dedim bişey demedi ve kafamı sağa çevirdim tekrar öne çevirdim kaybolmuş , bali çektiğimden kimsenin haberi yok tabi sonra babam bi süre sonra öğrendi , öğrendikten bir hafta sonra tekrar çekiyordum çünkü cinleri görmek çok hoşuma gidiyordu benimle oyun oynuyorlardı korkutuyolardı ama zevk alıyordum görünce , sonra birgün çektim duvara afedersiniz ''Sex'' diye yazı yazıldı ve bali poşetinin içine çiçek konuldu hemen aklıma dişi bir cin olabileceği geldi yada dedim oyun oynuyorlar sonra dudağımdan beni öptü bunu babama anlattım hemen halamı arada halam bakımcıdır halamın nasıl bakımcı olduğunuda anlatıyım cinlerle irtibatı yok 30 sene evvel Çanakkale Çan bölgesinde fırıncılık yaparkene yaşlı bir adam gelmiş halama demiş benim param yok ekmek almaya ama sana el veriyim öyle para kazan demiş halam kocasına söylemiş eniştem izin vermeyince dede olmaz demiş sonra dede ben onu ikna edicem demiş ve eniştem televizyonda film izlerkene televizyonda bişeyler görmeye başlamış bizzat eniştemle konuştum , Halam diyor ki : o Dede bir evliyadı ölmüştü dedi bana insan kılığına girip bana gözüktü ve neden bana el vermek istediğini anlıyamadım dedi , şimdi bakımcılık yapıyor Çanakkalede , neyse babama bunları anlatınca halamı aradı ve halam bakmış dedi bişeyler var bunda , sonra beni cinci bir hocaya götürdüler Çanakkalenin bir köyüne bir gittim kalabalık içimden diyorum dolandırıcıdır sonra sıra bize geldi girdik önünde bir su vardı ve suya baktım anne ismimi sordu ve ismimi kafir cinler musallat olmuş dedi şuan bu odada iyi ve kötü cinler var dedi bunu çözücez dedi ve haftaya gelin ve gelirkene 3 camiden 3 şişeye su doldurun dedi ve bir kilit alın dedi aldık neyse gittik bişeyler okudu ama okurkene kalbimde bi kıpırdamalar oldu neyse eve gittim bali çektim bir baktım ne cin var neşey sonra babam bakırköye yatırmaya karar verdi dedim bırakıcam ve ozaman bıraktım ve birdahada cinleri görmedim halamın dediğine göre cinler kalbime girmiş ve bana baliyi çektirten onlarmış ve o kilidede onları hapsetmiş o kilidi denize atın demişti denize attık halam diceksiniz niye çözmedi ? halam cinlerden korkuyor ve cinli hastalara bakmak istemiyor çünkü halam kur-an yoluyla gönderiyormuş dua okuyarak diyor kadın evime geliyor okuyorum kadından gönderiyorum bu sefer bizim evde kalıyor ve diyor evliya dedem olmasa beni parçalıyacaklar diyor ve uğraşmak istemiyorum diyor sadece büyü bozma yıldızname gibi şeylere bakıyor , şimdi belki bali çektiğimi belirttiğim için banlanıcağım fakat size şunu söyliyim belki bi kulağınızdan gelip bi kulağınızdan çıkar ama allaha yemin ederim benim gördüklerimi şu sitede biri görseydi delirirdi ve psikolojim hala bozuk psikiyatriye gidiyorum , cinci hocanın dediğine göre üstüne tuvaletini yapmışsın o yüzden musallat olmuş dedi , ibret alın kolay değil bu işler ben 1 sene önce yaşadığımı çok iyi biliyorum allah kimsenin başına vermesin , işin ehli olmadan davet yapmayın sizin hepinizin benim gibi halası olmaz bazılarınız helak olursunuz bu yolda ben zor kurtuldum belki cinci hoca ayırmasaydı o dişi cinle evlenicektim belki inanmıyacaksınız şuan dediklerime ben neler yapabilceklerini gördüm arkadaşlar ve cinlerden yardım istiyordum ama oyuncaklarım oldum istediği gibi kullanmışlar beni , cinlerle iletişime geçmeyi bırakın gidin kulak daveti yapın yada ruhani varlıklarla iletişime geçin cinlerden bi yarar gelmez size şunuda söyliyim cinleri gördüğümde ezan okunmuştu ve birden kaybolmuştu bu olaya şahit oldum bizzat ezan okunduğunda kaçtıklarını yaptığım salaklıktı görüyordum zevk alıyordum bişeyler öğretiyolar yada eğleniyolardı yani çok kibirliler , benim amacım bakımcı olmak hala bu yolda gidiyorum baliyi bıraktım adıyaman tarikatına girdim sofi oldum tövbe adabı yaptım ve halam öldükten sonra birine el vericek bana vermesini istiyorum ama dediğine göre Allah tarafından verilcekmiş yani benim halam olduğu için helak olmadım bu yolda 18 yaşına gelince öğreticem sana herşeyi dedi sana 17 yaşındayım allah nasip ederse bakımcı olacağım ve büyü bozucam cin musallatı gibi , yanınızda ehli biri olmadan davet yapmayın belki dediklerim bi kulağınızdan girip bi kulağınızdan çıkıcak ama helak olursunuz pişman olursunuz , kulak daveti diyelim mesela yaptım ve evet oldu sol kulağıma sesler geldi halama sordum eğer sol kulağına geliyorsa şeytani dedi ve hemen daveti bıraktım yarıda yani kulak davetinde bile gelicek ruhani belli değil ben ulviyim der sufli olur ehli biri olması lazım yanınızda kolay değil ulvi alemle irtibata geçmek keşke kolay olsa ibret alın arkadaşlar kolay değil herşey , 5 vakit namazımdayım allaha şükür kurtuldum herşeyden ve ağaç kenarlarına abdestinizi yapmayın pis yerlere bana bu yüzden musallat olmuşlardı , inşallah bilinçsiz davet yapan arkadaşlara ders olur iyi Günler |
|