Paranormal Deneyimlerim |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Paranormal Deneyimlerimmrb arkadaşlar burda anlatıklarım gerçektir kesinlikle yalan yoktur ilk deneyimimzmn izmirde oturuyordum deprem olmadan 5 dk önce hissettim herkesi uyardım kimse dinlemdi saat gece yarısına geliyordu deprem oldu 59 şiddtindeydi internette yazrak bulabilirsiniz bu depremi veya izmirde oturanlarda bu depremi yaşamışlardır 2 deneyim:bir gece yataga giderken içimde bir korku vardı yataga yattım koridora dogru baktım beyaz bir varlık sanki bana bakar gibi koridrodan geçti çıglık attım çok korktum hayal sandım ve uyudum ertesi gün bu olayı aileme anlattım onlarda hayal görmüşssün dediler 3deneyim: bir sabah saat 5 te kalkmıştım gene içimde tuhaf bir his vardı dikkatlice yerde duran oyuncak kediyebaktım üstünden su akıyordu yanına gittim elime aldım kuruydu ne su nede başka bir şey vardı hayal gördgümü zannettim ama tekrar kediye baktım ve gene üstünden su akıyordu elime aldım ve kedi ıslaktı 4deneyim: içlerinde en ilginç olanıydı ve digerleri gibi 1 kere olmamıştı sürekli oluyordu bir bir şey konuştugu zaman ne hakkında ve kimin hakkında konuştuklarını 3 sn içinde anlıyordum ve onları bunu anlatıgımda donup kalıyorlardı biz sadce 3 keliime ettik sen bunları nerden biliyorsun diyorlardı |
|