|
|
Konu Araçları |
ağrı, burun, doğubeyazıt, ilköğretim, mezrası, okulu, örtülü |
Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıÖrtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Hakkında - Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Tanıtım - Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Resimleri - Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İl Adı AĞRI İlçe Adı DOĞUBEYAZIT Kurum Kodu 811005 Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Örtülü Burun Mezrası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: ÖRTÜLÜ BURUN MEZRASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Örtülü Köyü Burun Mezrası E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://internetmebgovtr/vsatkabulphp?KOD=811005 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|