Zübeyde Hanım Anaokulu Akçaabat Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım Anaokulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Zübeyde Hanım Anaokulu - Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtımı - Zübeyde Hanım Anaokulu Erişim Bilgileri - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri Zübeyde Hanım Anaokulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: Zübeyde Hanım Anaokulu Akçaabat/Trabzon Telefon Numarası: 4622275824 Kurumun Misyonu : Akçaabat Zübeyde Hanım Anaokulu Olarak 36-72 Aylık Çocukların Fiziksel, duygusal, zihinsel, sosyal gelişimlerini sağlamak ayrıca yaparak-yaşıyarak öğrenmelerini sağlamak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, paylaşma ve yardımlaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak sevgisini benimseyen Milli ve manevi değerlere bağlı, Aile ve insan sevgisiyle çevresine ve kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, Hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, kendinden emin bireyler olarak yetişmelerine tamel hazırlayan bir okul öncesi Eğitim kurumuyuz Kurumun Vizyonu: Ülkemizde ve Dünyada Uygulanan Okul Öncesi Eğitim Programını Okulumuzda Uygulayarak Okul öncesi eğitimin önemini Okul idaresi ve personeli olarak halkımıza aşılamak ve bütün çocuklarımızın Okul Öncesi Eğitiminden yararlanması için bütün imkanları değerlendirmek, Atatürk İlke ve Inkılapları doğrultusunda Okul Öncesi Eğitimi yaygınlaştırmak Kaynak: trabzonmebgovtr |
|