|
|
Konu Araçları |
ağrı, aşağıcihanbey, eleşkirt, ilköğretim, okulu |
Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu Eleşkirt Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu Eleşkirt AğrıAşağıcihanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İl Adı AĞRI İlçe Adı ELEŞKİRT Kurum Kodu 792514 Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu Ağrı Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağıcihanbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / ELEŞKİRT Adı: AŞAĞICİHANBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞAĞICİHANBEYKÖYÜ Telefon Numarası: 4727166119 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://internetmebgovtr/vsatkabulphp?KOD=792514 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|