|
|
Konu Araçları |
arıcak, elazığ, gümüşyaka, ilköğretim, okulu |
Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu Arıcak Elazığ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu Arıcak ElazığArıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu - Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu Resimleri - Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu Hakkında - Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu İletisim - Elazığ, Arıcak Arıcak Gümüşyaka Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu Elazığ Arıcak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Arıcak Gümüşyaka İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ELAZIĞ / ARICAK Adı: ARICAK GÜMÜŞYAKA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜMÜŞYAKA İLKÖĞRETİM OKULU ARICAK Telefon Numarası: 4247712107 Faks Numarası: E-mail Adresi: http://aricakmebgovtr/?KatID=3&ID=21 Web Adresi: |
|