Turktas İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Turktas İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Turktas İlköğretim Okulu Hakkında - Turktas İlköğretim Okulu Tanıtım - Turktas İlköğretim Okulu Resimleri - Turktas İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Turktas İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Turktas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Turktas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Turktas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Turktas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: TURKTAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türktaş BS llköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425357025 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Turktas İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|