Salur İlköğretim Okulu Kumluca Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salur İlköğretim Okulu Kumluca AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Salur İlköğretim Okulu Hakkında - Salur İlköğretim Okulu Tanıtım - Salur İlköğretim Okulu Resimleri - Salur İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Kumluca'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri MİSYONUMUZ Öğrencilerin seviyelerine uygun bilgi, davranış ve genel kültür ile donatılmış; Çalışkan, katılımcı, girişken, sorumluluk duygusuna sahip bireyler yetiştirmektir VİZYONUMUZ Mevcut ekonomik ve kültürel koşulların en üst düzeyde kullanılması sonucu okulumuzu demokratik ve çağdaş bir eğitim kurumu haline getirmek; topluma bilgili kültürlü ve ahlaklı bireyler kazandırabilmektir Salur İlköğretim Okulu Antalya Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Salur İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Salur İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Salur İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Salur İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KUMLUCA Adı: SALUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Salur Köyü/Kumluca Telefon Numarası: 2428911070 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Salur İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|