|
|
Konu Araçları |
ereğli, ilköğretim, kargacı, konya, köyü, okulu |
Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Konya EreğliKargacı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Kargacı Köyü İlköğretim Okulu İletişim Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kargacı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kargacı Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kargacı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kargacı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kargacı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KARGACI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARGACI KÖYÜ EREĞLİ KONYA Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 711004@mebk12tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|