|
|
Konu Araçları |
adıyaman, gölbaşı, ilköğretim, kurugeçit, okulu |
Kurugeçit İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurugeçit İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanKurugeçit İlköğretim Okulu Hakkında - Kurugeçit İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurugeçit İlköğretim Okulu Resimleri - Kurugeçit İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İLKELERİMİZ Türk Milli Eğitimi'nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürkçü, çağdaş ve yeniliklere açık bireyler yetiştirmek Öğrenciye sevgi, anlayış ve ilgi ile yaklaşmak Öğrencilerimizi demokratik bir eğitim anlayışı içinde katılımcı ve paylaşımcı olarak yetiştirmek Kendi kendine karar verebilen, yaratıcı ve düzeyli bireyler yetiştirmek Öğrencilerimize, ilgi ve yeteneklerini değerlendirmelerinde fırsat vererek, eğitsel etkinliklerde bulunmalarını sağlamak Eğitim ve öğretimde aile, çevre ve okul işbirliğinin sağlanmasını amaç edinmek AMAÇLARIMIZ Güven kazandırmak Yaşamı sevdirmek Bilgi kazandırmak Olumlu davranışlar kazandırmak İşbirliği duygusunu geliştirmek Kendini topluma sevdirmek Kendini ve sağlığını koruyacak alışkanlıklar kazandırmak Kurugeçit İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurugeçit İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurugeçit İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurugeçit İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kurugeçit İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: KURUGEÇİT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurugeçit Mah Gölbaşi / Adiyaman Telefon Numarası: 4167816090 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://sitemynetcom/kurugecit/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|