|
|
Konu Araçları |
akın, buca, ferit, ilköğretim, izmir, okulu, sevgi |
Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Buca İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Buca İzmirSevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Hakkında - Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Resimleri - Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu İletişim Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Yıldız Mahallesi 206 / 5 Sokak No:86 Buca İzmir Okul Telefonu : 0 232 454 0 454 Okul Faks : Okul Web Sitesi : wwwsfaioorg Okul E-Mail : sfaioo@hotmailcom Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sevgi Ferit Akın İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|