|
|
Konu Araçları |
araklı, doğumahalle, ilköğretim, merkezköy, okulu, trabzon |
Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu - Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkezköy Doğumahalle İlköğretim Okulu Resimleri Merkezköy Doğu Mah İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkezköy Doğu Mah İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkezköy Doğu Mah İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkezköy Doğu Mah İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkezköy Doğu Mah İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: MERKEZKÖY DOĞU MAH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Köyü Telefon Numarası: 4627297681 OKULUN MİSYONU: Milli Eğitim temel kanunu doğrultusunda öğrenci yetiştirmek OKULUN VİZYONU: Bilgi çağının yaşandığı dünyamızda çok çalışıp başarılı olmak webrehberibiz |
|