|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kasapoğlu, kastamonu, merkez, okulu, tosya |
Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu Kastamonu Tosya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu Kastamonu TosyaMerkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu İletişim - Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Kasapoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / TOSYA Adı: MERKEZ KASAPOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARŞIYAKA MAHALLESİ GÖKYER MEVKİ Telefon Numarası: 3663141704 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|