Başdurak İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başdurak İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Başdurak İlköğretim Okulu - Başdurak İlköğretim Okulu Hakkında - Başdurak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başdurak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başdurak İlköğretim Okulu Resimleri Başdurak İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başdurak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başdurak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başdurak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başdurak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: BAŞDURAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başdurak llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627191581 Kurumun Misyonu : Büyük Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen,Türkiye Cumhuruyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek için varız Kurumun Vizyonu: Başdurak İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerin akla bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst kuruma hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına; bağlayan köprülern kurulduğu yönetici öğretmen,, personel, öğrenci velilerin el birliği ile çevrede, bölgede, ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır trabzonmebgovtr |
|