|
|
Konu Araçları |
beşiktaş, gerçek, hamiyet, ilköğretim, istanbul, okulu |
Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu İstanbul BeşiktaşHamiyet Gerçek İlköğretim Okulu Hakkında - Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu Tanıtım - Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hamiyet Gerçek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: HAMİYET GERÇEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: LEVAZİM MAHALLESİ ÇİÇEK SK 1 LEVENT Telefon Numarası: 2122749444 Faks Numarası: 2122726411 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|